parodiaczlowieka pisze:Nie to mam na myśli. Też mam specyficzne oczy po KAŻDYM ćpaniu, a i tak ktokolwiek mnie rozpoznaje to po zachowaniu/rumieńcach (z tym mam przewalone, bo jadłam kilka lat DXM i pierwsze co u mnie w domu się widzi to rumieńce).
True
O ile po syntetykach na oczach jest tajna miazga bo są w normie to wszystko zdradza specyficzny kolor i wyraz mordy. Po 25C nie wiem czy też coś takiego nie miałem widząc siebie w lustrze ale wtedy musiał bym mieć opinie osoby trzeciej.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Jako ze posiadalem 1g nie chcialem spieprzyc a tolerancje mam znikoma to zrobilem z (na oko) polowy na 5-6g suszu.
Jako ze wyszlo dosc slabe to z drugiej polowki akb zrobilem na 2g suszu, dopiero po mocnym wyschnieciu nadawalo sie to do czegos i zmieszaniu z tamta dwojka. Cos slabe to sie zrobilo kiedys pamietam uwazalem 5f za jedno z mocnejszych jak widac pinaci przejely rynek czas sprobowac
Zmień vendora chłopie.
Albo masz jakiś lewy sort albo coś źle robisz. 5F-AKB48 kara i to bardzo porządnie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.