Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1209 / 43
Na mnie Hydra działa. Co dziwne syrop nie bardzo mi podszedł , a tabletki są już lepsze. Szybciej zasypiam i nie budzę się w nocy . To tak jak z innymi lekami , na jednych działa tak , a na innych srak.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012 przez london5, łącznie zmieniany 2 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 536 / 3 / 0
Jak to jest z dostawaniem hydroksyzyny w podobno co 3-4 aptece bez recepty? Po prostu iść do apteki i zwyczajnie poprosić o Hydroxyzinum 10mg?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2518 / 28 / 0
Nikt nie odpowie ci na to pytanie. Po prostu próbuj. Jak masz jakąś zaufaną aptekę w mieście, to możesz od niej zacząć. Zwiększy to prawdopodobieństwo, że dostaniesz i nie będziesz musiał biegać po całym mieście.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Rodzinny wypisuje ją bez mrugnięcia okiem.
  • 310 / 5 / 0
Czy są jakieś pozytywne efekty brania leku poza sennością :huh: ? Na wiki pisze że silnie zatrzymuje serotonine ktoś doświadczył p tym euforii ?
  • 5839 / 1209 / 43
Ja nie. Dobrze działa przeciwlękowo.
  • 761 / 13 / 0
Jestem pod wpływem 20mg. Myślicie, że mogę wypić 2-3 piwka i kreskę fetki wciągnąć? Grozi mi jakieś urwanie filmu, jakieś chujowe akcje?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Razem z piwami na bank osłabi futro .
  • 327 / 4 / 0
hmmm ja siedze na 40mg teraz i popijam to sobie kawa ale i tak w sumie galby mi sie zamykaja same.ile kosztuje hydro w takich listkach dlugich ale cienkich ? te co tabletki sa male i czerwone, moze bym sprobowal polazic po aptekach i dostac to
  • 88 / / 0
mój pies kiedyś dostał od weterynarza bodajże na uspokojenie na sylwestra, więc chyba łatwo to zdobyć :-D
i jako uspokajacz/usypiacz/antylękowo działa naprawdę nieźle, miałam wrażenie że ogólnie było jakoś milej i cieplutko i spokojnie, a jeszcze jak się do tego kodeinkę zje...
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.