Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
^ nie, raczej nie.
  • 1 / / 0
Ktos okplice Liepzig albo Osterfeld?
  • 564 / 56 / 0
Ktoś coś leverkusen?
  • 1037 / 245 / 0
Ktoś coś w Dingolfingu
  • 12 / / 0
Jest ktoś z Nordhorn?
  • 564 / 56 / 0
Panowie, jak duze niebezpieczeństwo wiąże się z zamawianiem rc z Holandii do szwabii? Niby sąsiedzi w dobrych stosunkach ale maglują stamtąd paczki mocno? Albo ewentualnie Pl-> Niemcy? Bo w sumie Polska to słynna na pół świata fabryka RC
  • 3 / 3 / 0
02 sierpnia 2018KratosAnonim37 pisze:
Ktos okplice Liepzig albo Osterfeld?
sa, w Leipzig duzo naszych ;-)
  • 2 / / 0
Siemka, chętnie się z kimś ugadam, okolice Bad Homburg albo Frakfurt nad Menem 🙂
Uwaga! Użytkownik cry4fun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
02 lipca 2018januszwszechwiedzacy pisze:
BladyMadafaka pisze:
Siema czy ktoś jest może z okolic Ludwigshafen koło Mannheim i ogarnia gdzie mogę podbić po jakieś jaranie? Pozdro
Siemanko ;) Mannheim wita [emoji6]

Jak tam masz jakiś kontakt na dobre jazzy? Ja mam coś ale nie jest to coś czego chciałem. Pozdro!
  • 5 / / 0
Halo Berlin, szukam kogoś ogarniętego tutaj. Okolice Kottbusser Tor.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.