Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
^ nie, raczej nie.
  • 1 / / 0
Ktos okplice Liepzig albo Osterfeld?
  • 564 / 56 / 0
Ktoś coś leverkusen?
  • 1037 / 245 / 0
Ktoś coś w Dingolfingu
  • 12 / / 0
Jest ktoś z Nordhorn?
  • 564 / 56 / 0
Panowie, jak duze niebezpieczeństwo wiąże się z zamawianiem rc z Holandii do szwabii? Niby sąsiedzi w dobrych stosunkach ale maglują stamtąd paczki mocno? Albo ewentualnie Pl-> Niemcy? Bo w sumie Polska to słynna na pół świata fabryka RC
  • 3 / 3 / 0
02 sierpnia 2018KratosAnonim37 pisze:
Ktos okplice Liepzig albo Osterfeld?
sa, w Leipzig duzo naszych ;-)
  • 2 / / 0
Siemka, chętnie się z kimś ugadam, okolice Bad Homburg albo Frakfurt nad Menem 🙂
Uwaga! Użytkownik cry4fun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
02 lipca 2018januszwszechwiedzacy pisze:
BladyMadafaka pisze:
Siema czy ktoś jest może z okolic Ludwigshafen koło Mannheim i ogarnia gdzie mogę podbić po jakieś jaranie? Pozdro
Siemanko ;) Mannheim wita [emoji6]

Jak tam masz jakiś kontakt na dobre jazzy? Ja mam coś ale nie jest to coś czego chciałem. Pozdro!
  • 5 / / 0
Halo Berlin, szukam kogoś ogarniętego tutaj. Okolice Kottbusser Tor.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.