4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 1 / 0
u mnie 3-MMC chodzi jako mef a i tak malolaci mysla ze to mef
  • 26 / / 0
Jakiś czas temu, miałem okazje testować coś co miało być "tru m, orginal 4mmc itp":D, jak że za czasów legalności nie interesowałem się tego typu środkami to nie miałem porównania z oryginałem, ale jednak ja jaki i mój towarzysz mieliśmy spore wątpliwości co to autentyczności tego specyfiku, szkoda ze dopiero teraz o tym pisze bo trochę czasu już minęło a pamięć nie ta. Lecz pamiętam parę istotnych faktów na wejściu dezorientacja, zero euforii itp , tylko dezorientacja i dziwne uczucie ciągnięcia w dół/tył, jak by grawitacja cięższa, lecz po drugiej linijce nagły euforyczny postrzał w głowę, aż ciężko było ogarnąć co się dzieje, kolejny fakt jaki pamiętam to, to ze substancja zrobiła się z białej na pomarańczowa/beżowa po paru h leżenia na kartce. Dalej dorzutki klepały równo jedna po drugiej, w pewnym momencie złapał mnie jak by orgazm error , parunastu sekundowa przyjemność ,powiedział bym ze dużo mocniejsza niż orgazm przy sexie aż nie mogłem mówić czy sie poruszać, moc prze okrutna mimo jakieś tam sporej tolerancji na BK. Prawie sama euforia i empatia zero speeda najlepiej tylko było siedzieć i gadać nie ruszać się w ogolę, plusz, plusz, plusz. Kolejny fakt mój towarzysz zaczął czuć się bardzo źle po nie długim czasie tak samo zaprzyjaźniona parka która tez testowała ten sam specyfik lecz w zaciszu swojego domostwa w tym samym czasie, a na mnie działał on wręcz bosko zero zjazdu nic cały czas czułem sie idealnie. PS : Zaprzyjaźniona parka oraz towarzysz ekstremalni ketoniarze jak coś, wiec raczej o tolerce czy jej braku nie można tutaj mówić , dlatego zdziwił mnie ten fakt ze wszyscy oni czuli sie fatalnie po tym mimo ze walą 5x razy więcej BK i wszystkiego innego niż ja. Ktoś ma może pojęcie co to było? Bo z chęcią bym powtórzył sesje z ową substancją.

Pozdrawiam FOka
  • 24 / / 0
To byl 4mec prawdopodobnie
  • 3899 / 242 / 13
To mógł być 4mec albo nawet mef... To że na początku nie było euforii to kwestia za małej dawki na starcie - reszta pasujeyzarowno do mefa jak i meca a nawet troche do 3mmc. Po wyglądzie nie mozna nic powiedziec - powiedz jeszcze jak zapach - jak bardzo mocno smierdzialo takim kokosem/apteka/kocimi szczynami to prawdopodobnie mef; jak bez zapachu to na 100% nie mef
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1874 / 96 / 127
No też tak sądze, mef nielegalny to gotowany gdzieś na przyczajce i produkt wychodzi zanieczyszczony (zapach/kolor) a legalne ketony w profesjonalnych labach wysoka czystość zazwyczaj bez zapachu lub delikatny.
wolna molekula
#mops
  • 40 / 1 / 0
W nadmorskim kurorcie słynącym z festiwalu sunrise obecnie jako mefedron sprzedaje się, podobnie jak w innych miastach 3MMC, w cenie 50zł/g ,często łatwiej o to niż o dobre palenie.
Uwaga! Użytkownik penisrosnie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 4 / 0
wie ktoś co to jest( albo czym to może być):

http://i.imgur.com/fInTZd3.jpg

występuje uczucie znieczulenia na języku czy zębach, lekkie drżenie rąk, działa słabiej niż powinno i więcej jest speeda niż euforii.
Pierwszy raz wziąłem z innego źródła niż zawsze a tu takie coś dostałem :huh:
  • 3899 / 242 / 13
pentedron albo alfa (choć może to być jeszcze coś innego oczywiście)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2 / / 0
Dostałem 10g substancji miał byc mefedron ale szczerze mowiąc dawno takiego czegos nie widziałem Jedna duża bryła dosłownie sól przezroczysta i delikatnie z białym nalotem kryształy w kształcie igieł po rozkruszeniu nożem twarda skała. w snifie lekko szczypie wejście momentalne ogarniecie fajny speed bez żadnej telepawy trzeźwość umysłu checi i przede wszystkim bardzo dobry humor! schodzi nie wiadomo kiedy po dłuższej rajzie usypiasz ze zmęczenia zero zwała! co to może być ? jakis pendedron ;?
  • 466 / 10 / 0
Rtfi99 pisze:
Dostałem 10g substancji miał byc mefedron ale szczerze mowiąc dawno takiego czegos nie widziałem Jedna duża bryła dosłownie sól przezroczysta i delikatnie z białym nalotem kryształy w kształcie igieł po rozkruszeniu nożem twarda skała. w snifie lekko szczypie wejście momentalne ogarniecie fajny speed bez żadnej telepawy trzeźwość umysłu checi i przede wszystkim bardzo dobry humor! schodzi nie wiadomo kiedy po dłuższej rajzie usypiasz ze zmęczenia zero zwała! co to może być ? jakis pendedron ;?
3mmc
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.