Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Edit : Co do 3mmc to ta substancja na mnie wogole nie działa .Testowane wszystkie drogi podania poza i.v. Dawki jednorazowe do 800mg i nic .Zerowy wpływ na samopoczucie i libido .
Pente albo 3mmc to można łączyć z winem czy sokiem na spływ i kumatą laską.
Mi się odechciewa po drugim orgazmie czy kilku godzinach w łóżku i poza, gdzie już pęka gram na łeb.
(tak pierdole, ale w fazie początkowej zabawy z ketonami też miałem problemy, dobrze że wtedy nie zrealizowałem durnego pomysłu z wiagrą... przeczekajcie :) )
pozdrawiam
Mam do was pytanie... można do 3mmc lub penty zapodać sobie jakiś stymulant na erekcję?
Ostatnio jak z panią szaleliśmy to po 1 w nocy i 1 climaxie miałem mały problem z sierżantem.
Po 3 w nocy i 2 climaxach było już na prawdę ciężko z ustaniem i twardością...
Może by zapodać "przed" tabse na wzwód ? To poprawi ukrwienie mięśni ale chyba mnie nie wyłoży na lewą stronę co? Próbował ktoś tak robić?
PS: Mój plan na walentynki ;) wygląda tak:
L-arginina (600mg) + 3mmc (80mg) + penta (20mg)
po 4h + penta (40mg)
Co jeśli mef rozjebałby mi trzeźwą przyjemność? :-D *
Nie do końca wierze w to co piszę, bo biorąc pod uwagę ilości które wjebaem już dawno powinienem "jeżeli nie ma nic" porobić z nią cokolwiek innego, niż sex.
(*a w sumie nie poznałem mefa, możecie wierzyć lub nie ale mef był moim trzecim narkotykiem po trawie i spidzie, poznałem go na woodstocku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.