Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 969 / 96 / 0
  • 1026 / 31 / 0
Podbijam THX 1138. Nawet na trzeźwo wykręca umysł, na dysocjantach musi to być prawdziwy kosmos. Klimat idealnie wpasowany w specyfikę DXMu. Aż dziw, że to Lucas.
Switched my sulph to AJAX.
  • 969 / 96 / 0
"Delicatessen" w sumie bardziej przypomina mi kwaśną paranoję z ludźmi - myszami :) , ale myślę że pod dexa się nada,"Stygmaty" jak najbardziej pasują.
  • 10 / 1 / 0
Trainspotting lub ... w sumie to nigdy nie obejrzałem niczego całego po deksie za jakiś czas tak mnie zmiata, że tylko łóżko mnie ratuje. :blush:
''Zabawy z umysłem..''
  • 969 / 96 / 0
"Solaris" - totalna miazga.
http://www.youtube.com/watch?v=pd_Am6DR ... re=related

EDIT, 4. 06.:
Kolejna ściśle wyselekcjonowana perełka dla amatorów dysocjantów i dobrego kina:
" Ukryty wymiar " (Event Horizon )
http://www.youtube.com/watch?v=gd0nQUF00Sg

EDIT, 19.06.:
http://www.youtube.com/watch?v=oP2Pt6m3yKU- "Ghost in the Shell" -arcydzieło.

EDIT, 20.06.:
http://www.youtube.com/watch?v=KQnw35kR6Pw - "Akira" - fajny motyw odmieńców.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 5 razy.
Powód: Sklejenie postów. Zmiana linku na aktywny na prośbę użytkownika.
  • 31 / / 0
Generalnie na dexie nie mogę się na niczym skupić. Tym bardziej podczas oglądania filmu ciężko jest mi cokolwiek zrozumieć. Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim, tak samo jest w przypadku wzroku - po chwili zapominam, co się działo przed 20 sekundami. Senność przeważa nad chęcią skupienia się ^_^
Osobiście wolę potripować na siedząco przy muzyce :-)
Uwaga! Użytkownik Kyoate nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1259 / 11 / 0
Kyoate pisze:
Generalnie na dexie nie mogę się na niczym skupić. Tym bardziej podczas oglądania filmu ciężko jest mi cokolwiek zrozumieć. Wlatuje jednym uchem, wylatuje drugim, tak samo jest w przypadku wzroku - po chwili zapominam, co się działo przed 20 sekundami. Senność przeważa nad chęcią skupienia się ^_^
Osobiście wolę potripować na siedząco przy muzyce :-)
To właśnie jest istota DUALIZMU Deixemowej Społeczności
1. Audiofile, osoby początkujące, mające pełnie efektów vizualnych we własnej głowie, po zamknięciu oczu.
2. Videofile, z bagażem doświadczeń, z ograniczonym lub bez efektów wizualnych- szukają wrażeń w strefie wzrokowej. Leżenie w pustej ciemności nie jest przyjemne, niezależnie od jakości muzyki. Tymniemniej jaosobiście wracam do trybu początkującego łącząc audio z treścią, pod postacią audiobooka. Mózg pod wpływem dużej ilości bodźców zaczyna generować obrazy, nawet u takiego zdegenerowańca jak ja
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / / 0
a ja mam ciągle wrażenia z obu punktów :)
  • 246 / 11 / 0
podbijam solaris, zaluje tylko ze bylem po zaledwie 4mg/kg
generalnie podbijam wszystko z motywem kosmosu i podniosłą muzyką
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 60 / 1 / 0
Ja tam na deksie nic nie ogarniam jak mam jakiś film obejrzeć. Moj wzrok skierowany jest w ekran, a moje wewnętrzne ja i reszta są w innej bajce. Chyba, że film jest wystarczająco zryty, to chociaż część jest zajebista i ogarniam.
Uwaga! Użytkownik Malevia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.