ODPOWIEDZ
  • 853 / 263 / 0
camele żółte, najlepiej w miękkiej paczce bo tańsza i ładniej wygląda %-D
czasem lucky strike
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 44 / 9 / 0
PS Niebieskie/Chesterfield Niebieskie, chyba że nie mam i ktoś da pojarać to wtedy nie wybrzydzam.
  • 1067 / 93 / 0
Tyle lat nie paliłem papierosków. Jak już to miałem takie chwile, że popalałem sporadycznie. Jaka niespodzianka, jak wiosną tego roku poczułem chęć palenia tytoniu, nie te modne obecnie podgrzewanie, a klasyczny szlug, żeby dym był. Teraz palę codziennie, póki co. Nie używam 1ej marki, tylko kupuję na zmianę niebieskie papierosy po 13.99. Czerwone za mocne dla mnie, 100tki to do opio się u mnie nadają. Z tych które mi nie posmakowały to Davidoff jak dobrze pamiętam, oraz Premier.
  • 3455 / 565 / 2
27 marca 2021Termos789 pisze:
camele żółte, najlepiej w miękkiej paczce bo tańsza i ładniej wygląda %-D
czasem lucky strike
Dokladnie te same.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 103 / 0
Kurwa dziś się przejechałem po kilu stacjach w posziukiwaniu Djarumów (kretek), mam do nich straszny sentyment, a tu się okazuje, że zostału zakazane na terenie UE. Nie cierpię mentolowych, ale nawet jakbym lubił to wystarczy kilka kropel olejku miętowego, poczekać i gtowe.

Trzeba będzie znowu wrócić do starej szkoły robić wszystko samemu.

Chyba że wiecie gdzie można dostać, na rynkach mają co najwyżej białoruski syf, albo podrabiane gdzieś w polsce z pleśnią
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 357 / 47 / 0
Kiedyś różnie, LD niebieskie, LM niebieskie, Marlboro różne, Chesterfield czerwone niebieskie, PS Niebieskie.
Później przerzuciłem się na tytoń jakieś 43zł 80 gram - 5/6 dni palenia. Tytoń LM niebieskie, PS czarne niebieskie, Chesterfield niebieskie czerwone. LM niebieskie.
Ostatnio przerzuciłem się na lewy tytoń 100/kg, o dziwo o niebo lepszy niż inne tytonie tego typu, jakie miałem okazję palić. Spaliłem raptem pół kg, a jak sięgnę po coś sklepowego, bo nie chce mi się papierosów kręcić to mi nie smakuje.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 0 / / 0
Wolę kupić tytoń np mcbaten i kręcić go w bletkach
  • 102 / 6 / 0
Ostatnio Marlboro Goldy mogą być tylko drogie
  • 3120 / 1073 / 0
powery niemieckie od niedawna

:papieros: %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 917 / 235 / 0
Czerwone Lucky Strike, jeśli brak to Marlboro,
a jak jestem w Norwegii to Prince Red . Ogólnie te Norweskie Prince-y są mega dobre, a jak smakują po strzale..mniam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.