czasem lucky strike
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
27 marca 2021Termos789 pisze: camele żółte, najlepiej w miękkiej paczce bo tańsza i ładniej wygląda
czasem lucky strike
Trzeba będzie znowu wrócić do starej szkoły robić wszystko samemu.
Chyba że wiecie gdzie można dostać, na rynkach mają co najwyżej białoruski syf, albo podrabiane gdzieś w polsce z pleśnią
Później przerzuciłem się na tytoń jakieś 43zł 80 gram - 5/6 dni palenia. Tytoń LM niebieskie, PS czarne niebieskie, Chesterfield niebieskie czerwone. LM niebieskie.
Ostatnio przerzuciłem się na lewy tytoń 100/kg, o dziwo o niebo lepszy niż inne tytonie tego typu, jakie miałem okazję palić. Spaliłem raptem pół kg, a jak sięgnę po coś sklepowego, bo nie chce mi się papierosów kręcić to mi nie smakuje.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
a jak jestem w Norwegii to Prince Red . Ogólnie te Norweskie Prince-y są mega dobre, a jak smakują po strzale..mniam.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.