Weź sobie kode czy tam coś innego, zależnie z czego schodzisz i obniżając dawkę odstaw jak człowiek bez ubokow.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
mam mega dobrą jak dla mnie ofertę, tak dobrą że dwie paczki mam zaklepane choć jeszcze nie wypuścili mnie z ośrodka uzależnień
btw często śnicie że grzejecie ? ja dzis dwa razy się wybudziłem po intensywnym śnie pełnym strzykawek i kłucia się ah miło tak na chwilę chociaż przypomnieć sobie to uczucie po miesiącu
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
22 marca 2019Bunny22 pisze: Dodatkowo doprowadziłam do tego że siebie znam tylko ja a nawet nie bo siebie nie da się poznać.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
11 marca 2019Sadgirl1 pisze: Na katar i łzawienie przy odstawianiu może być Allertec?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
Jeśli chodzi o kodeinę, to mam ją tylko w postaci Solpadeine i jest jej tam tylko 8mg - ten lek stosuję na bóle głowy, które zdarzają mi się prawie codziennie. Możliwe, że to też efekt odstawienia.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.