...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 101 / 11 / 0
Już trzeci dzień mam przerwę od Tramalu. Wcześniej leciały dawki rzędu 600,800mg dziennie. Detoks trwał 11dni. Schodzenie z dawek bolało. Pracowałam między czasie. Ciąg był długi jak na mnie- około roku, półtorej. To już któryś raz jak odstawiam w ten sposób. Jest coraz gorzej. Chodzi nie tyle o samopoczucie, tylko o ciśnienie na choćby 400mg Wiem że tyle zrobiło by mnie dostatecznie.
Uwaga! Użytkownik elunei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 4 / 0
Moja politoksykomania jest niesamowita, obecnie mam ciśnienie choćby na piwo ( z reguły po jednym zaliczam torsje i wymioty, nie lubię alko), zażyłabym cokolwiek byle się ujebać. Dlatego dziarsko i nieco wbrew sobie skonsumowałam tabletkę naltreksonu (jestem już poza szpitalem) . Doskonale Cię rozumiem elunei, głody są okropne, to takie uczucie, że właściwie nic oprócz danej substancji ( a w moim przypadku wielu ) nie przyniesie ani ulgi ani przyjemności. Jestem na totalnym dupościsku, w piątek terapia, ale z każdym dniem coraz trudniej zachować mi abstynencję. A to dopiero 8 i do tego jakże wczesna godzina :( .
  • 8103 / 914 / 0
U mnie detox idzie bardzo dobrze.Prawie 3 tygodnie zero zioła i benzo.Więcej niż 2 miesiące na zero opio i alkohol.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 477 / 77 / 0
[mention]UJebany[/mention]
Nie chcę wypominać, ale jestem pewien, że z miesiąc temu w knajpie kodeinowej pisałeś o porobieniu się wrzutą kody z klonem, więc te 2 miesiące to chyba jedynie w głowie przeleciały %-D.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
ja obcecnie drugi miesiąc nie biorę setraliny, byłem na 200mg przez prawie 5 lat. do tego miesiąc przed odstawieniem leków zszedłem z trzymiesięcznego ciągu na metafetaminie, w dawkach do 0.5g iv... ciężko
  • 39 / 1 / 0
Detoks przydatny przydatny. Kto rzadko robi przerwy ten predzej czypoznej bedzie musial stracic nerwy.
jak do niego podejść świadomie? Przeprowadzić oczyszczenie się z pozostałości po ercekowych? Co warto zakupić, żeby troche odtruc organizm podczas takiego detkosu? macie jakies sprawdzone na sobie sposoby?
  • 76 / 4 / 0
Hej. Słabo wierzę w suplementację, może dlatego, że nigdy nie byłam dość wytrwała, a może dlatego, że naprawdę większość reklamowanych produktów to dla mnie "placki". Jednak mimo sceptycznej natury jestem maksymalistką i lubię podchodzić do zadania kompleksowo dlatego używam ( bez wielkich nadziei, ale jednak) tego, co wydaje mi się wspomagające dla najcenniejszego i najbardziej pokrzywdzonego przez mój nałóg organu- mózgu (a raczej jego nędznych pozostałości ). W moim przypadku jest to ALA dla wegan, memotropil, różne preparaty magnezowe ( w zależności od tego co wydaje się aktualnie lepiej przyswajalne; chelat, lek (nie suplement), kroplówki),witaminy z grupy b, tryptofan.
  • 76 / 4 / 0
Chyba wyjdę z dragów w niestandardowy i nieprzewidziany sposób- jestem w zbyt wielkiej depresji by zająć się kołowaniem i organizacją, nawet myślenie o tym mnie przerasta, a przecież neurony pamiętają ulgę %-D .
  • 76 / 4 / 0
Oho, ciśnienie. Kurwa i to jakie. Co ja mam robić ? :(
  • 200 / 16 / 0
^ Idz pobiegac [emoji16]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.