Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 14 / / 0
Ostatnio zarzucilem rano 300mg i po 6-7h 150mg, było fajniusio oprócz lekkiego wkurwa przec cały dzień, nie mogłem spać do 4 w nocy bo dosłownie jak zamykalem oczy to w mózgu pojawiał się taki dziwny dźwięk, taki kurwa strzał. Co to kurwa było? Cholernie się tego balem.
Uwaga! Użytkownik weightless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Bo ta kawa, to raczej przed kodzeniem osłabia, nie po. Bo kofeina cośtam blokuje, może nawet CYP2D6. A kawa się fajnie z tramalem podobno łączy :*).

Szuruburu, o kurwa, tego nie było %-D.

scalono - WRB

Nikt nie pisze, więc chuj wam w dupę, będę sam do siebie pisał :S. Właśnie wjechało 450 :*).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 423 / 12 / 0
Uroboros pisze:
Nikt nie pisze, więc chuj wam w dupę, będę sam do siebie pisał :S. Właśnie wjechało 450 :*).
U mnie tez, tylko 15 minut wcześniej, i fajne wejscie było a teraz jest nieźle, a jak u Ciebie ?
  • 1794 / 124 / 0
Grzeje nieźle w nogach, ale euforia chujowa. Nawet w gierki na necie logiczne nie chce mi się grać, a to już niedobrze :S. Pewnie przez kaca. Wczoraj się nakurwiłem (tak dla odmiany) jak Messerschmitt i dziś znowu nie pojechałem do pracy ech :/.
  • 3406 / 535 / 0
No dziś znowu sobie walnąłem 150mg uprzedzone 60mg DXM ;] się ładuje się.

Tabaka fajnie się łączy z kodą, bo tak trochę spać mi się zachciało, a teraz takie orzeźwienie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 0 / / 0
Ale mam miłą Panią w aptece, chyba sama grzeje kode - kupowałem przez 3 dni codziennie w tej samej aptece thiocodin 10 tabletek, dzisiaj wbijam do apteki mówię że chcę thiocodin w tabletkach, a ona: "Może chcesz duże opakowanie, po co masz chodzić codziennie" głupio mi się zrobiło bo kolejka była za mną i wyszedłem chyba na ćpuna :D
  • 9 / / 0
@up
I to rozumiem, a nie "ja ja ci nie sprzedam, zasuwaj do innej apteki, he".

Szykuje mi się wielkie grzanie w tym tygodniu. Jak miło.
Uwaga! Użytkownik Skrzydlata nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 303 / 0
Ej ludziska, ta knajpa podlega pod moderatora Depresantów (czyli np. Londona5) i wystarczy że zgłosimy jego, bo przecież ten stary azjata nam tego nigdy nie zrobi bo za bardzo jest zajęty offtopowaniem w innych wątkach %-D

tylko Ci żeby żyłka tur3k nie pękła, pamiętaj że wszystko co tu napisane jest napisane pół żartem pół serio
london5 pisze:
...
ziomuś, zrób coś dla opiowraków i załóż nam nową knajpę której tak pragniemy. Nazwa oraz inne szczególy znajdziesz na ostatniej lub przedostatniej stronie w poście Szuruburu (dla niewtajemniczonych Uroboros)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1683 / 126 / 0
Nono juz 236 stronka, jak powstanie nowa knajpa bedzie trzeba to uczcic paczką kody
  • 1794 / 124 / 0
London kondon miej serce i patrzaj w serce :(.

Dziś tylko 150 na katza zarzuciłem i chuj, odpalam piwko :>.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.