Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2725 / 587 / 0
06 sierpnia 2020UJebany pisze:
Dawka terapeutyczna to 0,25 mg - 0,5 mg
Klonazolam i terapia, rozjebaliście teraz. Chyba droga do więzienia.
05 sierpnia 2020JezusWKominiarze pisze:
Wrzuciłem na pierwszy raz 0.5mg po długiej przerwie od benzo, minęło jakieś 30minut i widzę jedynie lekko popraeiony humor nic więcej :/ szkoda, liczyłem na coś więcej
??? To nie klonazolam.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 429 / 64 / 0
^ sprawa się wyjaśniła, wystarczyło dłużej zaczekać, skończyło się tak że zjadłem. Około 1.5mg i odjebalem sielane
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 26 / 0
0.5 mg to jest dużo dla osoby z ogromną tokerka.
  • 470 / 43 / 0
naprawde to taki szatan? Jak zamówie 250mg i będe sie pilnował to nie dostane jakiegoś skreta z padaką? Mam wybór clon w prochu albo flualpra w prochu. Tylko nie wiem czy flu sie rozpusci w alko i zrobie z tego roztwór.,
  • 89 / 7 / 0
20 sierpnia 2020syluro pisze:
naprawde to taki szatan? Jak zamówie 250mg i będe sie pilnował to nie dostane jakiegoś skreta z padaką? Mam wybór clon w prochu albo flualpra w prochu. Tylko nie wiem czy flu sie rozpusci w alko i zrobie z tego roztwór.,
Pilnować się naprawdę bardzo bardzo ciężko. 250mg to moim zdaniem zdecydowanie za dużo na jeden rzut dla jednej osoby. Przy klonie pojęcie braku kontroli nabiera nowego wymiaru 😜
Co do rozpuszczalności to rozpuści się doskonale.
  • 4928 / 859 / 0
Lepiej sobie etizolam zamów w prochu. Nie pakuj się w te siekiery jak klonazolam czy flualpra. Te benzo są bardzo zdradliwe,niby czujesz kontrolę a to zgubne wrażenie. Jeśli potrafisz sobie wrzucić 0,25mg jednego czy drugiego i nie dorzucac,chcesz brać terapeutycznie to probuj. Jednak te benzo są nieludzkie po prostu,nie wiem jak to nazwać. Takie 0,5mg klonazolamu o Ile jest dobrej jakości to jak 2mg klonazepamu w mojej opinii.
  • 23 / 1 / 0
500mg clonazolamu rozpuści się w 200ml spirytusu? PS, ja mam taką tolerkę, że czuje działanie dopiero przy 1.5-2mg xD.
  • 430 / 26 / 0
0.5 clonoazolamu to jak dla mnie 10mg klona. Mówię o niebieskich tabletkach.
  • 4928 / 859 / 0
Ja to jadłem lata temu,jak wchodziło na rynek,w sumie nie potrafię tego obiektywnie ocenić bo po 0,25mg było mocno i nie brałem większych dawek,kiedyś odjebałem akcję wziąłem 0,5mg i wypiłem 2 piwa,naodpierdalałem nieźle(jedyny raz po benzo a jem już lata) i skończyłem z klonazolamem. Ja miałem czerwone pillsy 0,5mg.

Na szczęście mam dostęp do aptecznych więc w rc benzo się już nie bawię,gdybym miał to robić to celowałbym w etizolam bo to chyba jedyna sensowna opcja na ten moment.
  • 1878 / 195 / 0
W jakiej formie to macie? Ma ktoś z udzielających się wersję w prochu?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).