Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 291 / 7 / 0
Diamenty maja ok 150mg ja polecam fioletowe tommorowlandy ok 230 mg robia prawie identycznie jak breitlingi pomaranczowe połówka max na start po całym wykreca na maxa ale pozytyw jest zachowany ;)
  • 46 / 5 / 0
A czy ktoś degustował niebieskie Chupa Chupsy, bo pojawiły się w kujawsko - pomorskiem. Niezbyt chce mi się brać w ciemno, bo to tylko na własny użytek, a niestety zakupy od minimum 10 szt. i trochę szkoda wtopić tyle kasy.
  • 769 / 18 / 0
@up uważaj na to, bo podobno zdarzały się przypadki śmiertelne (wcale nie było to MDMA), jakoś ostatnio ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Były to właśnie chupa chupsy i wydaje mi się, że niebieskie.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 5 / 0
No dzięki. Co prawda znalazłem jeden post o niebieskich Chupa Chupsach z innego województwa, ale wolałem jeszcze potwierdzić przed wywaleniem kasy i zdrowia w błoto.
Proszę o scalenie z poprzednim postem. Proszę bardzo - missiv

To może koneserzy z kujawsko - pomorskiego polecą coś, czego warto poszukać, bo jak już się truć, to chociaż wypada mieć z tego odrobinę przyjemności. Podobno dostępne są jeszcze różowe domina, ale tam tez zawartość MDMA jest dyskusyjna i pojawiają się halucynacje.
  • 19 / / 0
dc231 pisze:
Proszę o scalenie z poprzednim postem.

To może koneserzy z kujawsko - pomorskiego polecą coś, czego warto poszukać, bo jak już się truć, to chociaż wypada mieć z tego odrobinę przyjemności. Podobno dostępne są jeszcze różowe domina, ale tam tez zawartość MDMA jest dyskusyjna i pojawiają się halucynacje.
Wychodzi na to, że latają dwie wersję. Na południu pl różowe domina są jednymi z lepszych dropów ostatnio. Nie wiem ile w nich jest MDMA ale 150+ na pewno :)
  • 13 / 1 / 0
w Wielkopolsce niebieskie chupa chupsy były dobre. Tak jak wyżej pisałem, po jednym zaczynało robić się dobrze po ok 25-30 min (mam zawsze szybkie come upy, wrzucam tylko i wyłącznie na pusty żołądek, 3,5 -4h od jedzenia). Potem wrzuciłem coś innego także nie pomogę z opisem działania. Ale u mnie na pewno były legitne.
  • 125 / / 0
co do roowych domino to zjadlem ich ze 20. faza jak MDMA, ale delikatnie sie rozni od innych pixow. stan po nich jest ze tak powiem "nachalny" i nie jest to subtelna faza. okreslilbym je jako mocno chemiczne, moze się odbić chemią do rzygu. po ilosci 2 i zwyż pojawiaja sie juz jak ja to nazywam "trzaski". jak dodacie do tego alkohol to istnieje duza szansa ze bedziecie lezec i bedize was wyginac na japie i na oczach, bedziecie wyskakiwali tekstami ze tak powiem "z dupy" do innych osob : )
  • 30 / 1 / 0
@rastafaray No masz racje faza jest bardzo, to bardzo chemiczna, ale nie zgodze sie z tym co napisałeś. Zjadłem osttanio 2 różowe domino, wypiłem na to 5 piwek i normalnie kontaktowałem, rozmawiałem i wgl, tylko ozy mi dziwnie uciekały tak do góry, ze aż białka było widać i do tego znów ta niemożność tanczenia na parkiecie, a jedynie chec do siedzenia i gadania z kolega :D
  • 732 / 57 / 0
O koronach ktoś coś słyszał ? Maja być u nad na weekend osiągalne, kiedyś lyknalem jedna i nie czułem nic zaś kuzyn przyjął kilka i wyglądał jakby były jakieś kwasowe, ktoś jakieś szczegółowe info posiada ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 27 / / 0
http://www.mdmateam.com/image/121445959281

Ktoś coś więcej może powiedzieć na temat tych pillsów. Kupione po 10 zł w wlkp niby mają 200mg MDMA ale ni chuja nie było czuć tam MDMA tylko jakiś syf , pizda jakaś dziwna szczękościsk straszny jak po 5g fety. Co w nich może siedzieć ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.