Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Przycisnela mnie o odwyk wiec na niego pojde, ale tez glownie dla siebie, w poniedzialek o 11 mam sie tam stawic i tyle, ale boje sie ze wznowia mi postepowanie i wysla mnie gdzies na przymusowe leczenie czego chce uniknac. Koniec tematu, to temat o benzo.
Dzis poszlo z 20mg klona z cwiartka przez problemy z dziewczyna i tym calym syfem z ktorym musze sie uzerac. Wkoncu chce przestac placic za to ze zyje.
Teraz nie biore medi, ale zaraz powrót do szkoły a ja nawet mam problem z przeczytaniem krótkiego tekstu ze zrozumieniem i zapamiętaniem KTORY MNIE INTERESUJE NAWET! I z kolei jak lęki i nerwica od adhd i spoza przejdzie po benzo to chuj wie co ze skupieniem, koncentracja, pamiecia itd? Ehh, tyle róznych chorob (wiele nie wymieniłem), na dodatek uzależniony od opio mocnego i bez przyjaciół, znajomych i dziewczyny... Tylko samobój pozostaje :(
zamiast pchać się w ciężkie uzależnienie lepiej spróbuj ziół, kup Rumianek. nawet taki z biedronki i pij to w ilości 1l wody 1 łyżka cukru 1/8 łyżeczki soli( najlepiej ) potasowej.
dda ci to więcej niż benzo jak ogarniesz co się z tobą dzieje pójdziesz dalej z benzo nie pójdziesz wcale tylko się cofniesz... te substancje otępiają zamiast iść ciągle się cofasz a najgorsze że na ich działaniu tego nie widzisz !
It's not going to be fun.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.