Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
02 czerwca 2019UJebany pisze: @MomentAurory
Do 450 mg pregabaliny to maksymalnie 75mg - 100 mg kwetiapiny, inaczej będzie tak jak piszesz.Mocna senność i nie możność wstania z łóżka.
scalono 3.06.2019 - 04pain
Rekreacyjnie to sie nie nadaje. Ladnie stabilizuje rozne rzeczy... leki, bordery, ale nic poza tym.
To spróbuj najniższa dawkę kwety czyli 25 mg.Powinieneś się dobrze wyspać i wstać bez zamułki.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Regularnie waliłem po 14 tbl x 150mg pregabaliny w sytuacjach silnego stresu i napięcia. Wychodziło czasami ponad 20 tabletek na dobę (> 3000mg)
Mam zdiagnozowną depresję ze stanami lękowymi. Po wielu próbach różnych leków, psychiatra zapisał mi pregabalinę. Nie pamiętam początkowej dawki, w każdym razie szybko doszliśmy do 150mg 2 razy dziennie.
Na początku jak łyknąłem 3-4 tbl to delikatnie zaszumiało w głowie, było weselej, mniej stresu i lęku, więc wiadomo było, że szybko ta dawka się zwiększy, przy tak szybko rosnącej tolerancji. No i się zwiększyła do 14 tabsów. Objawy odstawienne były masakryczne. Działało to u mnie w dwojaki sposób. Albo czułem kurewskie napięcie wewnętrzne, połączone z niepokojem ruchowym i gnieceniem w brzuchu, albo (to chyba nawet było gorsze) ogromny smutek, załamanie i myśl, że nie ma rzeczy na świecie na którą miałbym ochotę i która dałąby mi radość.
I powiem wam, że pewnie dalej bym walił takie dawki, gdyby nie jeden efekt uboczny. Dysfunkcje seksualne. Erekcja była, ale nie było ejakulacji. Nieważne, czy był seks, czy masturbacja. Nie dało się skończyć. To mija tylko wtedy, kiedy (bardzo rzadko niestety) uda mi się kilka dni brać dawki terapeutyczne. I nawet wzięcie kilku tabletek ekstra powoduje anorgazmię.
Także ogólnie może i dobry lek, ale dla ćpunów, lekomanów i politoksów - pułapka...
powyższy post proszę brać z dystansem, powyżej 600mg zanika efekt terapeutyczny i często występują paradoksalne objawy, np. napad padaczkowy. Przestrzegam, bo lek przy przedawkowaniu jest dużo bardziej niebezpieczny niż benzodiazepiny - 04pain
Samopoczucie jest bardzo dobre.
Może też dlatego, że zdałem psychotesty bezterminowo na powrót prawa jazdy, które straciłem po alko-syfie
Bierzcie w dawkach terapeutycznych, tylko wtedy kiedy potrzebujecie. Tak, odwalałem różne rzeczy po pregsie, eliminuje ona w pewnym sensie pewne bariery, pozostawiając inne, dając złudzenie kontroli. Jest to najlepsza symulacja "szczęścia" na jaką trafiłem.
Jestem jednak osobą zaburzoną, aktualnie wystarcza mi mała dawka klona, SSRI i testosteron, by pracować i być szczęśliwym, spełniać się. Kiedy wracam do domu nie potrzebuję wziąć pregabaliny, nie mam na nią ciśnienia. Biorę sobie tak od niechcenia kilka tabletek, przy czym w tym momencie nie występuje u mnie ekscytacja, jak przy braniu jakiś narkotyków. Mogę iść robić pranie i zapomnieć o tym, że w ogóle coś brałem. Jednak po jakiejś godzince rzeczywistość zaczyna się zmieniać subtelnie. U mnie na wysokich dawkach przy dużej tolerancji nie ma skutków ubocznych typu zawroty głowy, czy coś takiego. Jest teleportacja do Matrixa, właśnie w nim jestem. Nie czuję żadnych wyrzutów sumienia, że się "naćpałem", ja w ogóle czuję się jakbym był sobą, tylko wszystko było lepsze, że mogę więcej.
Jest wiele zdradliwych substancji, ale mnie osobiście pregabalina potrafi "opętać" najbardziej. UWAŻAJCIE.
04 czerwca 2019ToMashov pisze: A ja miałbym takie pytanko. Jak pregabalina sprawdza się w długotrwałej terapii, czy to tylko tłumi lęki w tym momencie a przy odstawianiu wszystko wraca do poprzedniego stanu czy ma to charakter terapeutyczny ?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.