ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
06 listopada 2019london5 pisze:
Przypalaliście kiedyś pety z chodnika ?
Serio pytam.
A chodnika chyba nie. Chyba, że liczysz do tego takie całe, nieruszone nawet, ale na chodniku znalezione. A, no i z klatki schodowej tak, zdarzało się. A Ty, londonku? ;)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1971 / 457 / 4
06 listopada 2019london5 pisze:
Przypalaliście kiedyś pety z chodnika ?
Serio pytam.
Nie ma się czego wstydzić, nikotynizm.
Dobrze, że ja już nie palę.
Tabak snuff only.

tak... mój pierwszy ( i zarazem ostatni z chodnika ) papieros... w wieku bodajże lat 8? sobie buchnałem jakis łeb rzucił a ja dzieciak chciałem sprawdzić co mój tatuś jara codziennie ;)
DXM
  • 5985 / 1237 / 43
Był czas, że nie miałem hajsu, i przyznaje się że mi się zdarzało.
Widziałem kiedyś jk kumpel tak robił, nie myślałem że kiedyś tak nisko upadnę.
No ale głód nikotynowy rządzi.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1971 / 457 / 4
głód nikotynowy heh

( 2 paki efedronu z wydajności min 70% ) ...akcja po tym - to jest dopiero głód...
DXM
  • 1545 / 1586 / 0
no gdzie pety z chodnika :rzyg: to nie lepiej komus podpierdolic ? Polak potrafi przeciez :świnia:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
tyton taki kupowany na kilogramy to trzba miec dobre dojscie to co sprzedaja ogolnie to syf sie palic tego nie da...... wiecej niz jednego lud to wcina jak by malboro palil
Znam typka co cygara kupowal kruszyl je potem krecil z nich fajki bllee przeciez to sie palic nieda. wstretne to
  • 1509 / 223 / 0
^ O kurwa, dokładnie. Też mam kumpla, który to kiedyś robił - kupował jakieś jedne z najtańszych cygar, wykruszał i kręcił fajki bez filtrów w dodatku i palił przez lufę. Sam smród potrafił skutkować odruchem wymiotnym u mnie.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1180 / 400 / 0
jak cały leżał i nie w kałuży to kitrałem..,, niedopałki?? może przy imprezie rodzinnej mi się zdarzyło sporadycznie(jak się podpalało będąc nastolatkiem) po wujku(palił ponad 2 paki, a po pijaku to prawie jeden za drugim) wyciągać kiepy z popielniczki
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 400 / 0
07 listopada 2019Hexe pisze:
^ O kurwa, dokładnie. Też mam kumpla, który to kiedyś robił - kupował jakieś jedne z najtańszych cygar, wykruszał i kręcił fajki bez filtrów w dodatku i palił przez lufę. Sam smród potrafił skutkować odruchem wymiotnym u mnie.
ale pare groszy chłopak przyoszczędził w ten sposób :psycho:
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 127 / 0
Marlboro Goldy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.