Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 30 / 1 / 0
:finger: :finger: Próbował ktoś rozowe domino? Niemożność tańczenia, zmiany kolorów, strasznie psychodeliczne. zakupione kujawsko-pomorskim. ładowanie okolo 30minut i czas trawania 3h...Czy po prostu pierwszy raz trafilem na dobre MDMA, bo nei wiem chec do rozmow i empatia na wysokim poziomie, tylko te przewidzenia, zmiany kolorów i takie otoczki wokól ludzi zielone, fioletowe i rózniaste. Dziwne bardzo. :OO
  • 24 / / 0
Nie każdy ma dostęp do piguł 200 mg MDMA ,w moim miescie o takich dawno nikt nie słyszał, jedyne dobre ostatnio to te truskawki w lutym, ale od dawna o nich nie słyszałem w moich okolicach wlkp
  • 6 / / 0
Różowe domino w kuj-pom miałam ostatnio w sobotę, rzeczywiście bardzo dziwne, faza jak weszła to znajomi mi się rozmazywali albo podwajali hahah
Ogólnie to byłam w swoim świecie jakieś zdjęcia robiłam własną ręką co jak mi mówili to zbijalam sobie hahah ale generalnie faza dobra inna niż wszystkie
Za jedną dałam 12 zł a zarzucilam 2
  • 6 / / 0
  • 291 / 7 / 0
Pure MDMA nie wywołuje zmiany kolorów to raczej jakieś MDEA albo mieszkanka MDMA i 2cb w tych domino musialo byc.
  • 299 / 11 / 0
@AcidBunny
Mam ten sam problem, mało popularne w moim regionie i kosmiczne ceny.
Mam ciężko z dostępem do kółek, nie obracam sie w towarzystwie pachaczy, raczej sami jaracze i tylko jaracze, ewentualnie alkoholicy.
A miasto małe nie jest, około 100k.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 275 / 7 / 0
U mnie też w Stolicy są te różowe truskaweczki po 20zł/szt, 2 robią robotę a 3 miazga
  • 110 / 5 / 0
różowe chupa chups okolice kujawsko pomorskie,

"nakraplane" w czarne kropki, z przedziałką twarde dobrze wybite logo, w kształcie logo chupa chups "jakby kwiatuszek"

wiem ze ludzie pisali ze pojawiły się nie dawno na PMA, ale te pachną anyżem jak za starych lat, ( tego zapachu się nie zapomina) no i wyglądaję też legitnie

znajomy mówił że bardziej robią niż domino

wyglądaja dokładnie tak samo jak te http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=35453

no i mówię pachną typowo anyżem :P jadł ktoś ?
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
[quote="JanBreivik2"}Znalazł ktoś z Was w MDMA odrobinę psychodellicznej mocy? Kiedyś, jakiś czas temu po dorzuceniu dwóch piguł (po wcześniejszych też dwóch) miałem dość syto zwizualizowany świat. Przykładowo jak po jakiejś wersji demo 2c-p. Zrzuciłem to wtedy na to, że pewnie te dwie drugie były na czymś innym (te samo logo, ale inny kolor), ale teraz po ponad dwóch po 2 godzinnej mega euforii mam w chuj wizuale, to normalne przy wysokich dawkach emki?[/quote]
oskar49 pisze:
Pure MDMA nie wywołuje zmiany kolorów to raczej jakieś MDEA albo mieszkanka MDMA i 2cb w tych domino musialo byc.
Po przedawkowaniu MDMA mozna osiagnąć "psychdeliczny" stan, tak przynajmniej może wyglądać. Sam tego nie doświadczyłem w takim stopniu, ale znajomi już tak :nuts: i mowili, że podchodziło to juz pod psychodele, także... :old:
  • 291 / 7 / 0
Jak tak pachną to dobry znak na saferze ostatnio wrzucili różowe chupsy i napisane 120 mg MDMA ja osobiscie jadłem z 3 miechy temu żółte w czerwone kropki i były mocne i troche ryly na wejsciu ;)
Zablokowany
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.