Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
Jak sie dzis czujesz po tym 1350 DXM? Ja przez pierwsze 6 godzin po wstaniu nie ogarnialbym zycia, zawroty glowy i uposledzona mowa

Od teraz zawsze bede kode apapem podbijac, faza trwa o wiele dluzej, euforia zmniejszona ale i tak jest dobrze
  • 2881 / 303 / 0
Uroboros pisze:
Ech, nakręciłem się, a przecież nie mam pieniędzy :P. Ale przynajmniej mam zejście z deksa, wczoraj 1350 poleciało :3. I jakieś kanna na plastelinie. Coś się wymyśli.
musisz coś wymyślić bo po takim dekszeniu to sam bym się nagrzał choć miałem to rzucić w pizdu
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1794 / 124 / 0
Do 16 mam czas i... chyba coś wymyślę %-D. Najlepsze jest to, że zostawiłem sobie paczkę tussidexu na poniedziałek wczoraj :3, jednak tym razem pazerność nie wygrała i przeżyłem najpiękniejszego tripa od czasów MXE, a i tak chyba piękniejszego niż parę z Mecią. Może przez to kanna na turbohaszowej plastinelinie? Chuj wi. Ale mam z 9zł w portfelu, a to już tylko 7 brakuje. Jakieś zakupki coś i będzie wziąć "na picie i loda %-D" - w domu załadować butelkę Kraniczanką (albo babcinym sokiem z malin) i 300 gotowe. Do 16 mam czas <_<.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2881 / 303 / 0
do 16? LEĆ TERAZ STARY
  • 1794 / 124 / 0
Nie, jak poczekam to będę ugrzany do wieczora, a jak teraz zajebię to będę miał zamulony wieczór; a poranek i tak mam wzbogacony od zejście z deksa i kanna.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3959 / 149 / 0
dziaral sie ktos na kodzie? powiedzmy 300-450mg. chodzi o to, zeby wytrzymac cala sesje nie za duzej dziarki. dobry czy chujowy pomysl?
niedojebanie genetyczne
  • 2881 / 303 / 0
Ja się dziarałem na kodzie. Nie pamiętam dawki ale byłem średnio zgrzany czyli norma w ciągu. Dziara mała, zrobiona w 10minut. Nie ma przeciwskazań. Po zrobieniu dziary kodeinowy ciąg kontynuowałem, i na razie po ~~pół roku nie widzę by dziara na tym ucierpiała.

Czy koda zadziała przeciwbólowo? Nie wiem, ja tam ból odczuwałem nadal ale uwierz że jest to przyjemny ból :)

Ale ja w sumie od dawna nie mam wyrzutów histaminy więc...

Na pewno nie rób tatuażu pod wpływem dużych ilości alkoholu bo on ma wpływ na krzepnięcie krwi. Ale mi tatuażysta powiedział że te 3 piwa którę zamierzam wypić jakieś 2-3 godzinki po zrobieniu tatuażu jeszcze nikomu nie zaszkodziły, choć w necie na każdej stronie straszą żeby nie pić 2 tygodnie.
  • 3959 / 149 / 0
dzieki, wystarczajace info ;)
niedojebanie genetyczne
  • 1683 / 126 / 0
Zarzucalem okolo 10 dwa apapy noc zeby kode podbic, jak za jakas godzine bede bral kolejna dawke to zarzucic kolejne 2 apapy czy te zarzucane rano wystarczą?
  • 138 / 1 / 0
Sprawdź okres trwania i półtrwania tej substancji (dihecośtam chyba tak?) w organizmie jeśli coś jadłeś to pewnie troche słabiej sobie krąży i się domyśl.
Wydaje mi się, że to całkiem prawdopodobne równanie no i się przekonaj o tym a dla bezpieczeństwa dorzuć te dwa ^^
Dr.nierozumiemsztejen
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.