Od teraz zawsze bede kode apapem podbijac, faza trwa o wiele dluzej, euforia zmniejszona ale i tak jest dobrze
Uroboros pisze: Ech, nakręciłem się, a przecież nie mam pieniędzy :P. Ale przynajmniej mam zejście z deksa, wczoraj 1350 poleciało :3. I jakieś kanna na plastelinie. Coś się wymyśli.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Czy koda zadziała przeciwbólowo? Nie wiem, ja tam ból odczuwałem nadal ale uwierz że jest to przyjemny ból :)
Ale ja w sumie od dawna nie mam wyrzutów histaminy więc...
Na pewno nie rób tatuażu pod wpływem dużych ilości alkoholu bo on ma wpływ na krzepnięcie krwi. Ale mi tatuażysta powiedział że te 3 piwa którę zamierzam wypić jakieś 2-3 godzinki po zrobieniu tatuażu jeszcze nikomu nie zaszkodziły, choć w necie na każdej stronie straszą żeby nie pić 2 tygodnie.
Wydaje mi się, że to całkiem prawdopodobne równanie no i się przekonaj o tym a dla bezpieczeństwa dorzuć te dwa ^^
Dr.nierozumiemsztejen
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.