Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ogolne zasady mniej wiecej znam, ale to nie pomoglo. Zgodze sie co do odpuszczenia sobie, w zasadzie to zrobilem. Dzieki za odpowiedz.
@momentmagii: pisze mail do Ciebie.
batyskaf pisze:@alfalfa: pytanie to jest raczej z kategorii osobistych, choc mysle, ze wiekszosc z ludzi tutaj przynajmniej sobie je kiedys zadala, badz co pewien czas zadaje.
Ogolne zasady mniej wiecej znam, ale to nie pomoglo. Zgodze sie co do odpuszczenia sobie, w zasadzie to zrobilem. Dzieki za odpowiedz.
Namaste!
alfalfa pisze:Jest ktoś z Jeleniej Góry + okolice? Macie jakieś dobre miejscówki?
Póki jeszcze można to chętnie po godzinie 15 bym się na godzinne (do zmierzchu) poszukiwania z kimś wyruszył.
Nasze mózgi spoczywają na kanapie porażone prądem. Gnijemy. Nic już nie jest ważne, nic już się nie liczy :-/
barleschukowski pisze:Witam, ja jestem spod Jeleniej, ale muszę przyznać, że trochę się spóźniłeś ze zbiorami w tym rejonie, bo gruby wysyp zaczął się od początku października. Mam jedną jedyną miejscówkę, która już nie rodzi niestety, by byłem na niej wczoraj. Znalazłem z 15 po długim poszukiwaniu, ale to już nie to co miesiąc temu. Za zimno już się tu zrobiło :-(alfalfa pisze:Jest ktoś z Jeleniej Góry + okolice? Macie jakieś dobre miejscówki?
Póki jeszcze można to chętnie po godzinie 15 bym się na godzinne (do zmierzchu) poszukiwania z kimś wyruszył.
Jadę dziś na moją miejscówkę (bo mam jedną) ale pewnie będzie tak, jak mówisz - małe zbiory bo za zimno.
Za rok na pewno zacznę wcześniej, wtedy można się śmiało razem wybrać na jakieś grzybobranie z prawdziwego zdarzenia :P
Rok to kupa czasu, ale jak będę jeszcze mieszkał w tych rejonach to jak najbardziej pisze się na wspólne grzybobranie! :)
Zresztą, jak się zrobi ciepło, czyli gdzieś na wiosnę, to można nawet pomyśleć o wspólnej grzybokonsumpcji w terenie ;-) Zwłaszcza, że piękne tereny wokoło.
Nasze mózgi spoczywają na kanapie porażone prądem. Gnijemy. Nic już nie jest ważne, nic już się nie liczy :-/
barleschukowski pisze:Powodzenia w zbiorach, daj znać jak poszło :)
Rok to kupa czasu, ale jak będę jeszcze mieszkał w tych rejonach to jak najbardziej pisze się na wspólne grzybobranie! :)
Zresztą, jak się zrobi ciepło, czyli gdzieś na wiosnę, to można nawet pomyśleć o wspólnej grzybokonsumpcji w terenie ;-) Zwłaszcza, że piękne tereny wokoło.
Co do wiosny- chętnie, jak tylko wróci fajne ciepło. Oby mi coś na wtedy jeszcze zostało, bo jak wiesz, późno się ogarnąłem w tym roku ;/
Co do zbiorów to ciężko stwierdzić, jakieś maluchy u nas się jeszcze pokazują. Zawsze warto się wybrać i sprawdzić co w trawie piszczy : ))
Jako że jestem nowicjuszem w temacie i nie wiem gdzie tego szukać, może chciałby ktoś wybrać się na wspólne poszukiwanie? Jestem z Dolnośląskiego, wchodzą w grę rejony około Czarnego Boru, Wałbrzycha, Jedliny, Głuszycy, Świebodzic, Świdnicy itp.
Z tego co czytałem to dobre rejony na zbieranie łysych :) wiem że jest jeszcze przed sezonem, ale tyle lat już mi uciekło, że w tym sezonie koniecznie chciałbym zapolować :P
Oczywiście moglibyśmy jechać moim autem
Będę wdzięczny za każdą poradę
przeniesiono do odpowiedniego tematu / rei
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.