Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 440 / 31 / 0
Zawsze brałem jedynie doraźnie do snu. Raz na tydzień/parę tygodni Wczoraj przesadziłem trochę z ilością fety i zaczęło robić się powoli niedobrze. W sensie niepokój, jakieś drętwienie kończyn, serce w normie (bo to młot Thora). Przyjąłem 2mb Diclazepamu i w końcu na mnie zadziałał normalnie. Było całkiem sympatycznie, lekka euforia, gadka, szmatka, robienie śmiesznych rzeczy(podobne pomysły do tych po MJ). Problemem jest to, że mało co pamiętam i niepotrzebnie jeździłem samochodem, bo po tym mogło się to skończyć źle.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 172 / 0
Sierpień pisze:
ja tego próbowałem raz 1mg i w ogóle nie poczułem działania. tolerancja taka, że tydzień wcześniej jadłem 1mg eti i to akurat działało :/
bez nabitej tolerki, 1 mg to dawka w sam raz do spokojnego zaśnięcia po rajdzie ketonowym. Przyjemnie wchodzi, chwila napływającej fali spokoju i po kilku minutach nadchodzi sen. Zaletą dikla jest to, że zdejmuje dużą część uciążliwości zjazdu, bo działa dość długo.
A co do eti - faktycznie, 1 mg jest mocniejszy - mnie 0,6 mg odcina bez zapowiedzi (chodzi oczywiście o zaśnięcie ;-) ) bez tych momentów przejściowych występujących przy dikla.
  • 1854 / 217 / 37
U pewnego brytyjskiego vendora jest promo. 80x1mg diklazepamu za całe 17 funtów. Grzech było nie zamówić. Jak dojdzie i przetestuję, to napiszę tr'a.

E: w przeliczeniu wychodzi 1zł za tabsa 1mg. A 1mg diklazepamu = 10mg diazepamu.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1130 / 48 / 0
Diklazepam jest zajebisty do miksow np. z kodeina. Wiec po zgarnieciu recepty od GP jak najbardziej przyda Ci sie do kodeiny. Sam w sobie totalnie beznadziejny.
  • 167 / 15 / 0
Już kurwa wiązałem pętle jak zobaczyłem rano że wszystko na tej wyprzedaży sprzedane. No jak mogłem tak zjebać wczoraj już miałem w koszyku ale coś mi odjebało i stwierdziłem, zrobię to jutro. 250mg za 20 funtów...
  • 1854 / 217 / 37
Po pierwszych testach. Zarzuciłem początkowo 3mg, po 4 godzinach kolejne 2.
Powiem tak: jak dla mnie to ulepszona wersja rolek. Działa silnie przeciwnerwicowo, silnie uspokajająco, silnie przeciwlękowo, mocno zwiotcza mięśnie szkieletowe, mocno cziluje. Schodzi stopniowo i łagodnie. Dobrze usypia. Po dorzutce zasnąłem na 6 godzin nie wiedząc kiedy. Fani alpry mogą się zawieść, smakosze diazepamu będą mile zaskoczeni. Na pewno wart swojej ceny.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 61 / 1 / 0
nada sie to chociaż trochę jako zamiennik erizolamu? chce wyjść do ludzi bez lęku, nie być senny ani nie wyglądać na ćpuna
  • 34 / 5 / 0
Ja tam ledwo to odczuwam przy 3 mg a eti wyraźnie ja od 1mg
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1670 / 306 / 0
Diklazepam używałem do miksów z flubromazepamem, bo sam się nie nadaje. Jedne z bardziej mizernych benzo.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2883 / 303 / 0
Do opiatów to idealne benzo :) i daję też się tym uśpić po stymulantach
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.