Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 4 / 0
Po gramie 3mmc czy po gramie pentedronu też nie jest tak wesoło ^^
Jako tako doświadczenia z 3mmc nie mam.

Ostatnio z partnerką obaliliśmy ponad 2g pente, i stan techniczny był zaskakująco dobry do samej 4 w nocy ^^
Po dużych ilościach 3mmc nie próbowałem :P
  • 18 / / 0
3MMC i pentedron nadaje się jak najbardziej <3 aczkolwiek tylko pierwszego/drugiego dnia. Zauważyłem że w ciągu libido spada , nie można prawie osiągnąc orgazmu aczkolwiek sam seks jak zawsze przyjemny :o
  • 1180 / 5 / 0
Zawsze tolerka na libido występuje najszybciej po wszystkich dragach.
  • 182 / 4 / 0
Ja mam wrażenie że mam jeszcze podwyższone dzień, dwa po... Może siedzą w głowie jeszcze świeże obrazy :-)
Zawsze tolerka na libido występuje najszybciej po wszystkich dragach.
? Nie rozumiem.
  • 867 / 18 / 0
Nie chce robic reklamy, ale jeden z vendorow RC ma w chuj tani tadalafil, ktory sobie wlasnie mam zamiar zamowic, poki jest.

Smiem snuc teorie, ze 3mmc nie wywoluje ochoty na sex. On po prostu powoduje tymczasowe zintegrowanie swiadomosci z podswiadomoscia, w zwiazku z czym intensywniej czujemy stare, wyparte, skumulowane emocje w nas. Dlatego jednych stymuluje bardziej seksualnie, a niektorych wcale. I dlatego jednym staje latwo (bo oni maja mniej psychicznych blokad), a innym, tak jak mi, nie chce stanac wcale. Wiele godzin spedzilem, wczuwajac sie w swoje emocje i probujac rozjebac swoje blokady, ktore mam rowniez na trzezwo.

Odkrylem, ze mam w sobie ogromne poklady skumulowanej energii seksualnej, ale moja jebana podswiadomosc sie chuj wie czego boi i nie chce kurwa jej wypuscic. Bede jeszcze w chuj dlugo musial medytowac, zeby to wszystko ogarnac.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 272 / 0
To prawda że dragi integrują w pewnym stopniu świadomość z podświadomością, nie ma to jednak nic wspólnego z tym co piszesz.

Magiczne słowo, wazokonstrykcja.

Sam pisałeś że nieziemsko chce Ci się ruchać a nie masz czym, to jak to jest?

Odstaw dragi, zrób przerwę, zaczynają Ci mocno ryć beret.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
Heh. No i Light Ciebie sprowadził na ziemie... :D

Tak jak wyżej, żadne wewnętrzne yin yangi tylko zwykłe obkurczenie naczyń krwionośnych ;) u jednych wpływ na kardio jest większy, u innych mniejszy...
  • 52 / 1 / 0
Zauważyłem ze przyjecie odrobiny MXE podczas ketonowej fazy momentalnie przywraca ukrwienie pały .

Oczywiście nie polecam bo to podobno bardzo niebezpieczny miks
  • 28 / / 0
po 3mmc fajerwerki w lozku :D tylko trzeba uwazac z dawkowaniem. jest pewna granica po ktorej przekroczeniu robi sie gorzej/dziwniej.
I was blind, but now I see.
  • 1205 / 10 / 0
Lotnik81 pisze:
Zauważyłem ze przyjecie odrobiny mxe podczas ketonowej fazy momentalnie przywraca ukrwienie pały .

Oczywiście nie polecam bo to podobno bardzo niebezpieczny miks
Spore ryzyko Zespoły Serotoninowego ---> gra nie warta świeczki... już nie jeden w ten sposób podsmażył sobie mózg.
ODPOWIEDZ
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.