Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Jako tako doświadczenia z 3mmc nie mam.
Ostatnio z partnerką obaliliśmy ponad 2g pente, i stan techniczny był zaskakująco dobry do samej 4 w nocy ^^
Po dużych ilościach 3mmc nie próbowałem :P
Zawsze tolerka na libido występuje najszybciej po wszystkich dragach.
Smiem snuc teorie, ze 3mmc nie wywoluje ochoty na sex. On po prostu powoduje tymczasowe zintegrowanie swiadomosci z podswiadomoscia, w zwiazku z czym intensywniej czujemy stare, wyparte, skumulowane emocje w nas. Dlatego jednych stymuluje bardziej seksualnie, a niektorych wcale. I dlatego jednym staje latwo (bo oni maja mniej psychicznych blokad), a innym, tak jak mi, nie chce stanac wcale. Wiele godzin spedzilem, wczuwajac sie w swoje emocje i probujac rozjebac swoje blokady, ktore mam rowniez na trzezwo.
Odkrylem, ze mam w sobie ogromne poklady skumulowanej energii seksualnej, ale moja jebana podswiadomosc sie chuj wie czego boi i nie chce kurwa jej wypuscic. Bede jeszcze w chuj dlugo musial medytowac, zeby to wszystko ogarnac.
Magiczne słowo, wazokonstrykcja.
Sam pisałeś że nieziemsko chce Ci się ruchać a nie masz czym, to jak to jest?
Odstaw dragi, zrób przerwę, zaczynają Ci mocno ryć beret.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Tak jak wyżej, żadne wewnętrzne yin yangi tylko zwykłe obkurczenie naczyń krwionośnych ;) u jednych wpływ na kardio jest większy, u innych mniejszy...
Oczywiście nie polecam bo to podobno bardzo niebezpieczny miks
Lotnik81 pisze:Zauważyłem ze przyjecie odrobiny mxe podczas ketonowej fazy momentalnie przywraca ukrwienie pały .
Oczywiście nie polecam bo to podobno bardzo niebezpieczny miks
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.