Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 6 / 0
Jak się ma 5-meo-mipt do działania 4-ado-dmt pod względem wizuali i głębi?
  • 320 / 5 / 0
Wizuali więcej, mniej głębi.
  • 766 / 136 / 6
Przede wszystkich 5-MeO-MiPT charakteryzuje się większą stymulacją, mniejszą psychodelią przy wizualach odmiennych charakterem od 4-HO-xxx i jest zdecydowanie trzeźwiejszy. Ot, na imprezę czy spacerek okraszony blantem. Nie zaobserwowałem zwiększonego popędu, za to fizycznie potrafi być trochę nieprzyjemne. Jedna z nielicznych tryptamin, które pakowałem do nosa (~30mg) - nie osiąga mistrzostwa 2C-x w zadawaniu bólu, ale drażni kichawę. Ma za to bardzo fajny "wjazd", o ile ktoś nie ma w zwyczaju umierania podczas bodyloadu, który po takim strzale prosto w dziurkę objawia się grypopodobnym osłabieniem i zaburzeniami błędnika przez 15-20minut.

Niezgorsza miksowało się ową substancję w ilości 15mg z 60mg TMA-6. Zmienił swój charakter i słynny popęd się pojawił, (nie)stety wykrzywił też jazdę w stronę mroczniejszych obszarów duszy, co mogło być spowodowane zarówno S&S, jak i sporą ilością władowanych w siebie proszków. Muszę odświeżyć znajomość z tą panią ;]
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 402 / 4 / 0
Ile czasu to działa donosowo ?
Rozumiem ze 30mg bez tolerancji będzie dobrze?
Pozdrawiam
wiewi2@bk.ru
  • 1180 / 5 / 0
20mg będzie dobrze, a jak czujesz , że masz mocno tolerującą pikawę to 25mg będzie ok, nie wjeżdzaj na 30mg bo to jest serce zasówjące z szybkością dzwięku, a po co komuś takie szybkie/mocne serce?
  • 766 / 136 / 6
wiewi2 pisze:
Ile czasu to działa donosowo ?
Rozumiem ze 30mg bez tolerancji będzie dobrze?
Pozdrawiam
Wejście 10 minut, peak 2h i zejście 2-3h - trochę krócej niż oralnie. 30mg do nosa to za dużo, o czym przekonał mnie bodyload. Uderzaj 20 mg :-p
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 680 / 43 / 0
podanie donosowe nie należy do zbyt nieprzyjemnych, jest jak najbardziej do przeżycia.
moja ulubiona tryptamina chyba. mięciutka, empatogenna, piękna wizualnie. :-)
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 402 / 4 / 0
Lubie Zajebiście że tak krótko działa. Az dziw ze taka tania skoro wszyscy tak zachwalaja.
1. A waporyzowal ktoś? Da radę zwyczajnie papierosa namoczyc?
2. Rozumiem ze pala stoi i nie ma problemu z hydraulika?
8-)
CUT - to nie jest wątek o miksach
F
wiewi2@bk.ru
  • 200 / 4 / 0
A u mnie trochę odmienne działanie od opisywanego od Was. 25 mg p.o. z darmowej próbki.
Najpierw dość mocny bl, porównałbym do mocnego po 2cp, pierwszy raz taki miałem przy trypkach co mnie trochę zaskoczyło. Poszedłem wziąć kąpiel w gorącej wodzie i nagle nadeszła fala przyjemności. Pływałem w morzu przyjemności ^^.

Przeniosłem się na łóżko, trochę jeszcze porozpływałem się ze względnie ogarniętą głową. Ale wizualnie było dość słabo. Postanowił ja spalić papierosa na balkonie. W tymże miejscu trochę mi się w głowie pojebało, praktycznie zero rzeczywistości. Jednak zaraz przeszło. Po chwili namysłu zapaliłem też maczane na am'ce. Co to ze mną zrobiło. Od tej pory wizualizacje +++ ale zupełnie inne niż zawsze. Telewizor to przez szybę balkonu widziałem w 3d. Ale bardzo szybko się skończyło :(. Jednak w pewnym momencie włączyło mi się srogie zapętlenie i przez godzinę w głowie krążył mi tylko jeden schemat...

Wjazdu na serce 0, wazo bym ocenił na 5/10. Czas działania ok 5h. Zaśnięcie po 1mg Pyrazolamu bez problemu, a słabo na mnie działa nasennie.

Ogólnie wrócę do substancji za jakiś czas bo jest ciekawa.

Ah, bo zapomniałem wspomnieć - w pewnym momencie miałem też halucynacje słuchowe ;)
  • 8 / / 0
A dla mnie ta tryptamina ma duży potencjał mistyczny, w wiekszych dawkach o mało co a prawie utracilem ego, oczywiscie przy cudownie psychodelicznym albumie Hallucinogena-lone deranger. W umiarkowanych dawkach rzeczywiscie jest bardzo rozrywkowa i miła :-)
Uwaga! Użytkownik wincentypstrowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.