Niezgorsza miksowało się ową substancję w ilości 15mg z 60mg TMA-6. Zmienił swój charakter i słynny popęd się pojawił, (nie)stety wykrzywił też jazdę w stronę mroczniejszych obszarów duszy, co mogło być spowodowane zarówno S&S, jak i sporą ilością władowanych w siebie proszków. Muszę odświeżyć znajomość z tą panią ;]
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Rozumiem ze 30mg bez tolerancji będzie dobrze?
Pozdrawiam
wiewi2 pisze:Ile czasu to działa donosowo ?
Rozumiem ze 30mg bez tolerancji będzie dobrze?
Pozdrawiam
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
moja ulubiona tryptamina chyba. mięciutka, empatogenna, piękna wizualnie. :-)
1. A waporyzowal ktoś? Da radę zwyczajnie papierosa namoczyc?
2. Rozumiem ze pala stoi i nie ma problemu z hydraulika?
8-)
CUT - to nie jest wątek o miksach
F
Najpierw dość mocny bl, porównałbym do mocnego po 2cp, pierwszy raz taki miałem przy trypkach co mnie trochę zaskoczyło. Poszedłem wziąć kąpiel w gorącej wodzie i nagle nadeszła fala przyjemności. Pływałem w morzu przyjemności ^^.
Przeniosłem się na łóżko, trochę jeszcze porozpływałem się ze względnie ogarniętą głową. Ale wizualnie było dość słabo. Postanowił ja spalić papierosa na balkonie. W tymże miejscu trochę mi się w głowie pojebało, praktycznie zero rzeczywistości. Jednak zaraz przeszło. Po chwili namysłu zapaliłem też maczane na am'ce. Co to ze mną zrobiło. Od tej pory wizualizacje +++ ale zupełnie inne niż zawsze. Telewizor to przez szybę balkonu widziałem w 3d. Ale bardzo szybko się skończyło :(. Jednak w pewnym momencie włączyło mi się srogie zapętlenie i przez godzinę w głowie krążył mi tylko jeden schemat...
Wjazdu na serce 0, wazo bym ocenił na 5/10. Czas działania ok 5h. Zaśnięcie po 1mg Pyrazolamu bez problemu, a słabo na mnie działa nasennie.
Ogólnie wrócę do substancji za jakiś czas bo jest ciekawa.
Ah, bo zapomniałem wspomnieć - w pewnym momencie miałem też halucynacje słuchowe ;)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.