SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
24 kwietnia 2018jogurt pisze: Ej a próbowaliście wciągać nosem klorazepat? Lekko bolesne, ale zupełnie inne na początku i ciekawe działanie, sprawdźcie to, kiedyś z kumplem odkryłem, wciąglaiśmy tranxene.
Myślę że to może być związane z tym, że sniffem nie idzie przez wątrobe i nie ulega pierwszemu metabolizmowi do nordiazepamu, tylko jako klorazepat dostaje sie do mózgu. Nie wytłumaczę tego, ale dla mnie czuć wyraźną różnicę.
Pozdrawiam
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Pozdrawiam
Stresy przeszły zobaczę co się będzie działo na piątkach,bo jak będzie cisnęło trzeba będzie pomyśleć jakąś inną benzodiazepinę,w małej dawce coby nie było tego czuć ,a stres żeby nie łapał
24 kwietnia 2018jogurt pisze: Ej a próbowaliście wciągać nosem klorazepat? Lekko bolesne, ale zupełnie inne na początku i ciekawe działanie, sprawdźcie to, kiedyś z kumplem odkryłem, wciąglaiśmy tranxene.
09 maja 2018Dersu Uzala pisze: . Jest jakiś wjazd po tym, działa mocniej?
Pozdrawiam
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.