ODPOWIEDZ
  • 3244 / 553 / 0
Umieranie jest bez sensu.
Życie co prawda też, ale życie jest zabawniejsze :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1345 / 147 / 8
hormony rządzą mózgiem kurwa ludzie trzeba to leczyć a chęci do życia wrócą. odczujecie tą chęć przetrwania jak nie jeden z naszego gatunku homosapiens.
leki pomagają po to są, nie ważne jakie teorie spiskowe, ważne by dobrać dobry lek, od dawna walczy się z depresją, mamy XXI wiek i jest możliwe wyleczenie.
głowy do góry :-)
sorry za hipokryzję ale mój własny mózg płata samemu sobie figla a tym samym mi - podświadomość, świadomość, nadświadomość, nasze mózgi to nie mózgi małpy ale dalej prymitywny twór natury.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 2372 / 315 / 0
@up takim stwierdzeniem zakładasz, że każdy samobójca czy tam chcący popełnić samobójstwo cierpi na depresję albo inne zaburzenia gospodarki hormonalnej itp. I pewnie duże gro samobójców należy do tej grupy, ale na pewno nie wszyscy. Mi się tam np. dobrze żyje, jak mnie danego dnia nie ścigają komornicy i inne problemy to się cieszę :-) I mógłbym po raz kolejny zacząć je rozwiązywać ale mi już się zwyczajnie nie chce... Pierdolę - wolę się wylogować. Poza tym, to z czego czerpie radość, to wyalienowanie, przyćpanie, bezrobocie, projekcja własnego wyimaginowanego świata itp - generalnie postawa antyspołeczna. Niestety dla mnie, w obecnych realiach nie da się żyć w taki właśnie, ulubiony przeze mnie sposób.
Więc wiesz - idźcie po leki i wszystko stanie się piękne i cudowne to trochę wyświechtane założenie
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 3244 / 553 / 0
[mention]AlienForms[/mention] a macie wy w ogóle może jakąś awersje do tych myśli? np. cofnięcie czasu do odpowiedniego momentu, żeby coś zmienić, albo jakaś dobrze sprecyzowana wizja idealnego życia której nie ma?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1345 / 147 / 8
@AlienForms rozumiem cię, potrafię wyobrazić sobie twoją sytuację, masz problemy i neuroprzekaźniki/hormony robią co chcą z tobą, taki klimat. wiem że część samobójów ma depresję/dystymię, dwubiegunówki czy cokolwiek ale warto sięgać po pomoc.
udaj się do specjalisty i walcz, walcz.
sam miałem inne podejście do życia takie bierne, leki mi pomogły jadę dalej, nie ważne jak ale dalej się zachowuje jako żywy organizm na tym globie.
nie wiem jak ci pomóc ale spróbuj coś zmienić
"you think you know much but is'a all in your mind!"
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 10 / / 0
@up Właśnie nic nie zrozumiałeś z tego co napisał AlienForm
  • 1682 / 126 / 0
19 czerwca 2017LOBO87 pisze:
Na czarno-prochową nie potrzeba zezwolenia i nie ma problemu z jej zakupem, a nią spokojnie sobie łeb odstrzelisz, dla chcącego nic trudnego...
wszystko fajnie ale na dobry proch już potrzebne jest zezwolenie, sam dobrego nie zrobisz bo co najwyżej odstrzelisz sobie ucho
21 czerwca 2017cbsz pisze:
@AlienForms rozumiem cię, potrafię wyobrazić sobie twoją sytuację, masz problemy i neuroprzekaźniki/hormony robią co chcą z tobą, taki klimat. wiem że część samobójów ma depresję/dystymię, dwubiegunówki czy cokolwiek ale warto sięgać po pomoc.
udaj się do specjalisty i walcz, walcz.
sam miałem inne podejście do życia takie bierne, leki mi pomogły jadę dalej, nie ważne jak ale dalej się zachowuje jako żywy organizm na tym globie.
nie wiem jak ci pomóc ale spróbuj coś zmienić
"you think you know much but is'a all in your mind!"
AlienForms chciał przekazać że sposób w jaki on chciałby żyć jest ciężki do zrealizowania w dzisiejszych czasach i taki typ jest przez ogół społeczeństwa pogardzany więc z czego ty mu każesz się leczyć
  • 3215 / 418 / 0
pozwolenie na proch to formalność
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 562 / 29 / 0
Istnieje wiele interesujących sposobów na popełnienie samobójstwa. Być może zaprezentowane poniżej komuś się przydadzą:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Jakby mnie dopuścili na długość ręki do wszystkich królików świata, to bym zajebał.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata