Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4932 / 859 / 0
Na szczęście bądź nieszczęście vapo dopaminergicznych ketonów elektryzuje nadal jak trzeba %-D
  • 3455 / 557 / 2
22 stycznia 2024lossu pisze:
@Mefistofeles1945 robiłeś tomografie nosa albo zatok? Myślę że coś może być z "tyłem nosa".
Jeden kilo przez kichawę przeciągnąłem, nie nie robiłem, ale prócz "chrząkania narkomana" nie mam żadnych dolegliwości ;)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 799 / 452 / 0
22 stycznia 2024serotoninowy pisze:
Mnie już chlory nie klepią... Nie zamierzam już tego ruszać co najmniej rok. Ogólnie mam wyjebane już na ketony imitujące mefedron, myślę ze nawet mefa jakby ktoś sypal to bym odmówił.
A ja tam bym zajebal jakby leżał na stole po długiej batalii ze swoim umysłem %-D
  • 4932 / 859 / 0
Rozumiem. No ja to właśnie skończyłem dziś 4cmc i już nie klepała kreski po 300-400mg więc po prostu szkoda by mi było mefedronu i bym odstąpił swoją kreskę komuś innemu bo mnie by nie klepnela na takiej tolerce gdzie już chlory nie klepią. Rozumiecie %-D
  • 3455 / 557 / 2
Ja swojego czasu miałem ale trojeczke mmc drag wielkości pięści gruda ale spłukałem ją w kiblu teraz żałuję ale z drugiej strony kto wie może to uratowało mi życie bo bym się przećpał stare dzieje hehe.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4932 / 859 / 0
Chyba większość z nas była w takim momencie że spuszczali dragi w kiblu, ja to już około 10 razy grube gramy spuszczałem przecpany nieprzespane noce, modlitwa by przeżyć i nic mi się nie stało i obietnica poprawy, dragi w kiblel...
  • 2392 / 654 / 0
Kurwa xD Ja jedyne co spłukałem to co najwyżej Jedną Kreskę , ketonów czy tam spida - tą ostatnią jak już czułem że jest za grubo i trza zacząć zapijać zwałowisko - a ta jedna ostatnia zostawała i była taka ni w dupę ni w oko więc kończył śledzik w w kiblu niczym zdechła rybka.

@ serotoninowy Następnym razem jak Cię popierdoli i bedziesz grube gramy ketonów do kibla wyjebywał to wbij na Hypka- Ja Ci podam adres i zrobisz DWA dobre uczynki za jednym zamachem a nie jeden ;) ;)
  • 4932 / 859 / 0
@WujekMorda ostatnie co bym mogl zrobić to oddać ten syf i Cię truć i jeszcze ryzykować przypalem za udostępnianie dragów :) skończyłem z tym, jak truje to tylko siebie %-D
  • 3455 / 557 / 2
22 stycznia 2024serotoninowy pisze:
Chyba większość z nas była w takim momencie że spuszczali dragi w kiblu, ja to już około 10 razy grube gramy spuszczałem przecpany nieprzespane noce, modlitwa by przeżyć i nic mi się nie stało i obietnica poprawy, dragi w kiblel...
99% tego co sobie wkręcamy NIGDY W ŻYCIU SIĘ NIE WYDARZY.
  • 70 / 11 / 0
22 stycznia 2024Mefistofeles1945 pisze:
22 stycznia 2024lossu pisze:
@Mefistofeles1945 robiłeś tomografie nosa albo zatok? Myślę że coś może być z "tyłem nosa".
Jeden kilo przez kichawę przeciągnąłem, nie nie robiłem, ale prócz "chrząkania narkomana" nie mam żadnych dolegliwości ;)
Własnie te "chrząkanie" to może być objaw skrzywionej przegrody lub problemów z zatokami wiem bo tak mam od lat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).