Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 299 / 11 / 0
Witam serdecznie, czy ktoś slyszał o pomarańczowych chupsach WLKP?
Mam okazje takowe zakupić, niezbyt tanio (20) dlatego też w ciemno nie biere, bo mniej jak 5 to nawet sensu nie ma.

Ktoś to żarł już? Ewentualnie ktoś może rozwiać moje wątpliwości?
Mianowicie wysnułem taką teorię spiskową, że te wszystkie chupsy ktore teraz sie pojawiaja, to jedno i to samo, tylko barwnik inny hehe %-D
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 758 / 44 / 0
oskar49 pisze:
Dużo ciastek konsumowalem od supermenów po truskawki instagramy LV mionionki itp ale breitlingi czzystoscia fazy wygrywają. Ktos sie postarał jak je robił dill mowil ze ok 250mg i ja w to wierze bo po polowce przez 2 godz nawet sie nie mysli zeby dorzucic ;)
250 mg to one nie maja ale sa spoko ;)
https://www.ecstasydata.org/images/disp ... 1_full.pdf
o tym zakladam mowisz :D
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 758 / 44 / 0
XTC9THC pisze:
Witam serdecznie, czy ktoś slyszał o pomarańczowych chupsach WLKP?
Mam okazje takowe zakupić, niezbyt tanio (20) dlatego też w ciemno nie biere, bo mniej jak 5 to nawet sensu nie ma.

Ktoś to żarł już? Ewentualnie ktoś może rozwiać moje wątpliwości?
Mianowicie wysnułem taką teorię spiskową, że te wszystkie chupsy ktore teraz sie pojawiaja, to jedno i to samo, tylko barwnik inny hehe %-D
uwazaj na chupsy na rynku sa wersje z PMA oraz 5mapb czyli wyjebki.

http://www.mixmag.net/read/dangerous-ch ... he-uk-news
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
  • 299 / 11 / 0
Już dawno ktoś o tym wspominał, te na PMA na bank nie są, jak byłem u ziomka to znajomy je jadł, ale ze to pachacz, to jego opinia mało mi mówi, on by zjadl ze 3 i by mówił ze po prostu fajne.
Dlatego tez pytam tu czy ktoś je żarł :D

5-MAPB? o kurde o tym nie slyszalem...
  • 291 / 7 / 0
GRV2 Patrz na date badania wrzesien 2015 a mamy kwiecień 2016 w tym czasie mnóstwo breitlingow było płaskie pomaranczowe to mozliwe ze te co ty wrzuciles pozniej byly troche grubsze rozowe a teraz sa grube pomaranczowe pod ultrafioletem swiecą jak neon wszytsko od jednego dilla i te grubasy co sa teraz moga miec 250 bo dawno nie widzialem az takiej duzej ilosc kryształów w tabsie. Te co ty wyslałes prawdopodobnie to jest ten 1 rzut plaskich co mialy ok 160 ale sie chowają do tych grubasow co są teraz.
  • 758 / 44 / 0
XTC9THC pisze:
Już dawno ktoś o tym wspominał, te na PMA na bank nie są, 5-MAPB? o kurde o tym nie slyszalem...
wydaje mi się że to był chyba 5mapb generalnie jakies gówno, które miało imitować mke - sprzedawali to w RC.
generalnie na testach rozne rzeczy sie pojawiaja 5-APDB, CMC, etc zobacz tutaj ?(wiem ze to bardzo daleko od eu ale jako ciekawostka)

https://www.ecstasydata.org/view.php?id=4059
https://www.ecstasydata.org/view.php?id=4054
https://www.ecstasydata.org/view.php?id=3907
generalnie uwazaj - ja polecam zakup jakiegoś testera bo różnie bywa.

odnośnie fake pillsów to widziałem\słyszałem o
- zielone zółwie, serca czerowe, truskawki, chupa czups, granaty niebieskie i zielone, grzybki zielone jak mario,
generalnie wszystko bardzo twarde i bardzo dobrze wybite :/
  • 13 / 1 / 0
jeśli chodzi o wyjebkę, to jakiś czas po sylwestrze natrafiłem na różowe Coco Chanel, okrągłe z wybitym logo CC.

jeśli chodzi o pillsy, to chodzą u mnie po mieście różowe YE FM, zwane YETI. nie są one najlepszej jakości, nie testowałem ich reagentami ale mogę powiedzieć, że jest to MDMA. zawsze potrzebowałem więcej piguł i zawsze mój 'high' różnił się od czapy kolegów ale po sobie mogę powiedzieć, że 3 mi wystarczyły na całą noc. wkurwiało mnie tylko rozleniwienie - została mi jedna tabletka i na drugi dzień spróbowałem z fetką, rozleniwienie nadal było mimo włodzimierza.

natrafiłem też na niebieskie chupsy - o nich dużo nie powiem bo wziąłem jedną i po lekko ponad godzinie dorzuciłem tą YE FM. na pewno weszła ale było leciutko.

Próbowałem też zielonych głośników oraz płaskiej a większej tabletki z wydrążonym Dr. nie powiem jednak jak one działają, bo wszystkie mieszałem na raz (również z Ye fm). Na pewno szczękościsk w chuj, doktora wziąłem na pół z kumplem - miałem wrażenie, że był najlepszy ze wszystkich, mimo iż była to ostatnia połowa już na dorzutkę na koniec nocy.
  • 299 / 11 / 0
glosnikow? a nie byly to whats up'y ?
taka sluchaweczka jak chcesz dzwonic na telefonie?

@grv2
Wiem co to 5-MAPB, ale tylko sie zdziwilem, zeby takie cuś do krążków dawali? Nie maja co robić z życiem ludzie...
Co to za glupia moda ze RC do kołek wrzucają, powinno być only MDMA/MDA nic po za tym...

Te chupsy znajomemu łatałem, wziałem tez 3, bo mi wyszły po 12,5 (skroiłem go na 5zł/szt ale jestem zły) twarde, bardzo ładnie wybite logo, taki jakby jasny pomarańcz.
Nie widać na nich żadnych kropeczek, to chyba nie dobry znak, większość kółek dobrych miało kropeczki na sobie, jakby krysztalki, tutaj tego nie widac.
Zobaczymy jak to będzie w piątek.
  • 539 / 35 / 0
XTC9THC pisze:
Co to za glupia moda ze RC do kołek wrzucają, powinno być only MDMA/MDA nic po za tym...
żadna moda, tylko rc są tańsze, więc większy zysk dla dilującego
  • 5 / / 0
lojbol1 pisze:
Wracając do żółtych sztabek z napisem 199,9 mg z tyłu. Robiłem dziś test, zabarwiło na mocno fioletowy wpadający w czarny więc na pewno mdma.
Nie byłbym tego taki pewien, fioletowy kolor na marquizie to MDMA/MDA lub MDE, a nie działają wcale tak samo ;]
Są na Śląsku filoetowe GA - giorgio armani, małe trapezy (190-200mg), marquiz pokazuje dobre MDMA, a działają trochę inaczej. Więc jak uzywacie marquiza jak i innego testa, to upewnijcie się, że robicie to dobrze (polecam powtorzyć test w razie potrzeby)
XTC9THC pisze:
5-MAPB? o kurde o tym nie slyszalem...
Jest dobre, wystrzela z butów jak dobra Emka, ale nadal RC %-D
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...