Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Myślę ,że rozsądnie stosowany feniubut ,w odpowiedniej dawce jest bezpiecznym rozwiązaniem .Taka moja opinia
Dasz rade alpra się z czasem zaczyna aktywizować, wtedy po Tobie nie widać ucpania. Ale pamiętaj zażywaj mniej w pracy o 50% niż w domu.
I nie jedz za dużo na noc bo po snie na dzienna zmiane widać alprw. Wogole jak już zaczniesz na sen to ilość tabletek a czasem przestanie sens, trafisz do piekła bez tabletki pod ręką w danym dzień.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I przerwy parodniowe w wolne dni też dobrze zrobia żeby nie skręcić się w uzależnie?
Pytanie czy dasz radę. alpra działa krótko ale faktycznie po jakimś czasie człowiek staje się lepszy
Po detoxie wpadki nie ma od razu ale uważaj na siebie
@edit: polecam metylofenidat, ciężko zdobyć ale daje stan pobudzenia fizycznie stabilizują go fizyczni. No co no Dopamina w wychwycie zwrotnym jak te ssri
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Czy klon będzie najlepsza opcja czy coś innego polecicie?
I jak to najłatwiej zdobyć ? Powiedzieć prawdę u rodzinnego?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.