Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
tur3k pisze:
I o taką informację mi chodziło, dzięki :) Tak w ogóle to nie sądziłem że po MDMA można mieć ZS,
po wielu rzeczach można mieć ZS, praktycznie wszystkie rzeczy które działają na CNS wpływają na ten związek.
poniżej masz kilka przykładów lista oczywiście jest mocno wybrakowana ale daje to pewien obraz + dochodzą różne śmieszne interakcje np opio + molly
taki wyrzut serotoniny jest tokstyczny i może powodować upośledzenie jednej grupy funkcji np procesów poznawzcych lub tylko efektami fizycznymi się objawiać

szalenie ciekawy temat od strony medycznej, niestety mało jest dobrych opracowań
generalnie zmniejsz dawki i rób sobie przerwy :-p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2016 przez grv2, łącznie zmieniany 1 raz.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 758 / 44 / 0
Brutalny pisze:
ile trzeba czekać od jednego zarzucenia mdma do nastepnego? Żeby działało z pełna moca i serotonina zdarzyła sie uzupełnić ?
od 2 tygodni przy dobrej suplementacji i bogatej w odpowiednie związki diecie nawet do ponad 3 miesięcy przy złych wiatrach ;)
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 3 / / 0
Ja staram się robić przerwy co najmniej 4tyg. Przy dobrej suplementacji działa jak za 1wszym razem
  • 15 / 1 / 0
Nie jestem zbyt doswiadczonym w pigulach, a jednak kilka razy mialem z nimi zabawe. Ostatnio bedac w domu zjadlem pol granaty (swiatlo czerwonego koloru). Byla mila faza itd., jednak az tak wielkiej euforii nie czulem, wiec dorzucilem druga polowke. Po jakims czasie (~30 min.) zrobilo mi sie strasznie zimno i trwalo to ok. 1-2 h. Przez ta zimnosc nawet nie czulem juz przyjemnej fazy, jedynie o czym myslalem dlaczego mi jest tak zimno i co mam zrobic, zeby to przeszlo. Nie bylo to tak jak zazwyczaj bywa na pigulach: zimno-cieplo-zimno-cieplo, a caly czas odczuwalem zimnosc i nic wiecej.

Po 1-2h wszystko minelo. Pozniej mialem apetyt, spalem bardzo dobrze. Skutki byly typowe jak po MDMA (gorszy nastroj itp.).

A wiec dlaczego tak sie stalo? Byla zbyt silna pigula? Jednak od polowki nie bylo az tak wielkiej euforii, wiec nie mysle, ze ten wariant pasuje. Macie pomysly?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
  • 23 / 10 / 0
Siemka.

dzisiaj wrzocilem 1,5 zielonych dodge i przy okazji zapaliłem z kumplami lolka
po niecałej godzinie nagle wjechała mi taka gruba bania że ledwo otwierałem oczy czułem chlodny powiew wiatru w zamkniętym pomieszczeniu i ciepło od środka a z kontaktem ze mną nie było problemu :D Po jakiś 2 godzinach zaczełem mieć jakieś wizje jak bym przemieszczał sie po jakiś dziwnych miejscach typu lasy jakies tunele dziwne głosy i wogole oO . ogolnie zdziwiłem się ponieważ jadlem dropsy 3 dzien z rzędu i nie mialem takiej bani jak dzisiaj :D jaka substancja mogła spowodować taki trip bo po prostu nie mogłem uwierżyc w to co sie dzieje
%-D :*) :gun:
  • 422 / 21 / 0
Ja słyszałem, a nawet sprawdzałem że siedzi tam amph, no ale co do opisów to raczej nie to. Pytanie klucz- speedowało? Kurcze, po opisie pomyślałbym że to nawet jakieś dyso.
  • 123 / 7 / 0
U mnie oevy po dopaleniu mj to norma ale nie az takie ;o
  • 345 / 6 / 0
Witajcie, ostatnio zdarzyła mi się dziwna sytuacja... Wypiłem parę piwek i zjadłem pół piguły z tego co widzę na forum jest legitna na MDMA było trochę eufori itp nic specjalniego ogólnie bardzo słabo. Oglądałem z kumplem film on sobie popalał na to maczanke na mmb po jakimś czasie ekran zaczął wirować serce walić nie wiedziałem co się dzieje miałem uczucie że zaraz zemdleje, uczucie "filmu" coś jak mocna kara. Wyszedłem przed DOM piłem wodę i po jakimś czasie przeszło i czułem się tak jak przed tym stanem. Co mogło się wydarzyć przecież po MDMA nie ma bt, możliwe że opary maczanki tak zadzialaly ? (XD) Dodam jeszcze że z tydzień przed ta sytuacja też jadłem piguły ale inne i było normalnie.
  • 270 / 13 / 0
Ostatnio jadłem legitnego dropsa pierwszy raz w życiu, przedtym około 200mg 3Fa.
Kumple brali to samo i u nich duża euforia i empatia a u mnie jakoś nieszczególnie. Nawet muzyka mnie lekko ruszała a oni mieli dobre loty.
O co chodzi? Jedynie szczeną mieliłem jak zwariowany, czułem aż ból nast.dzień
Właśnie, dlaczego po dropsach występuje takie wykrzywianie szczeny?
  • 414 / 47 / 0
@thcn22 - 3Fa zmieniła profil działania, zbiła euforie i empatie, oraz dorzuciła swoje nastymulowanie. Ogólnie już samo wykrzywia jape, a jak dodasz do tego jeszcze stymulanta to masz taki efekt. Kiedyś po tabletach ( mix fety-MDMA) potrafiłem się obudzić z takim szczękościskiem, wykrzywioną mordą i pociętymi dziąsłami, że był problem z jedzeniem i piciem przez kilka dni, nie mówiąc o wysławianiu...
5-HO-La La LaND
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.