Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Po jednorazowym strzale z M czy H po detoksie można wjebać się w skręta następnego dnia czy dwa dni później, ale no po kodzie i to za pierwszym podejściem to jakieś, kurwa, jaja. %-D Pewnie nawet porządnie nie odczuł działania.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 107 / 15 / 2
po pierwszym razie z kodą moze pojawic sie tylko chec ponownego wziecia, ale nie skret, no zabawne az.
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 1509 / 223 / 0
O tym mówię. %-D Chociaż ja osobiście, z tego, co pamiętam, to raczej uparcie chciałam wziąć to drugi i kolejny raz po to, żeby poczuć 100% działania, a nie jakieś zaswędzenie czy inne znużenie na granicy placebo, które to czułam za pierwszym, dziewiczym razem.
  • 1305 / 162 / 0
szkoda ze zostala juz tylko sedacja z mixu przyjetego ok 12stej

390mg kody 50mg diazepam 7.5mg lorazepam 200mg kwetiapina

udany mix polecam kazdemu grzejnikowi :-)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 15 / 2
no ja to ten czekam na glupie przelewy z niemiec jeszcze dluzej idzie wiec musze walic glupia kode.. i tak nic nie pomogla na wizyte u ortodontki-__- zęby bolaly i teraz znowu, chyba ze zajebie kolejny syropek ale mi nawet tych 3,50 na niego szkoda. ja tylko czekam na moj hel.
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 1509 / 223 / 0
<ukłony> :D
Jestem "na świeżo" po jednym i drugim rodzaju eufo sprzed kilku dni i sprzed kilku godzin, więc starałam się to jakoś ująć, by zrozumiała to osoba, która jednego rodzaju euforii narkotycznej nie doświadczyła. Cieszę się, że chociaż wg. Ciebie, mi się to udało. :)
I dodam sobie jeszcze to, co powtarzam całe życie - nigdy chyba nie pojmę jak można sobie na własne życzenie, za własne pieniądze fundować taką speedująco-euforyczną fazę po jakichś bieda-kryształach z Internetów. Masakra. Nigdy nie pojmę jak można się od czegoś takiego uzależnić.
  • 4 / / 0
Mam pytanie z czystej ciekawości. Kiedy osoba mocno uzależniona od opio, trafia do szpitala w ciężkim stanie i trzeba jej podać leki przeciwbólowe, to co jej podać, skoro ma już wyrobioną tolerancję? Chyba lekarz nie poda od razu bardzo dużej dawki, o ile w ogóle poda
  • 284 / 17 / 0
Ciężka sprawa, są pochodne fenta - remi, sufentanyl, ale bez wywiadu skąd zespół miałby wiedzieć o tolerancji? Bardziej niż o heroinistów biorących 1-2 ćwiartki dziennie (gdzie 1 ma moc 100 mg morfiny mniej więcej) bałbym się o osoby biorące 500-600 mg majki dziennie. Sam o tym myślałem i gdybym im powiedział, że po 300 majki czy 2-3 mg fenta to ja idę do pracy, to za chuja by mnie nie znieczulili, choćby ze strachu i rozumiałbym to.

Na ultra-rapid detoxach usypiają propofolem i znieczulają środkami wziewnymi.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2018 przez totentam, łącznie zmieniany 1 raz.
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 1016 / 97 / 0
Działanie przeciwbólowe nie słabnie zbytnio ze wzrostem tolerancji. Opio + NSAID/Paracetamol to też skuteczna kombinacja. Nie wiem czy fenta stosuje się przeciwbólowo ale w takim wypadku pewnie byłby brany pod uwagę. Piszę teoretycznie bo nie wiem jak to wygląda ze strony procedur i co wolno a co nie. Znieczulenie to inna sprawa i są na to inne środki.
The child is grown
The dream is gone
  • 284 / 17 / 0
Do znieczulenia w dużych zabiegach stosuje się właśnie zwykły fentanyl, właściwie już jako jedyne opio. Nigdy nie widziałem w Polsce żadnej pochodnej, ani zabiegu na osobie uzależnionej. Oczywiście z dodatkiem leków znoszących odruchy (np. cisatrakurium) i propofolem, midanium w premedykacji. No i zdaża się podać nalokson po ☺

Dawki w anestezjologii dla przeciętnych osób bez uzależnienia to dawki nierekreacyjne dla ćpunów, a co dopiero całkowicie znoszące ból.
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.