Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 196 / 0
Jak nie spałeś po 10 mg klonów na etylo to wkręęęta :) Jak sobie wkręcę "na trzeźwo", że nie mogę spać to też nie zasnę.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 302 / 2 / 0
Czy Wy też widzicie słabo po EPH i macie problemy z chodzeniem ?
  • 1628 / 196 / 0
Nie, ale po benzo bardzo. %-D
  • 1472 / 196 / 0
artur019 pisze:
Nie, ale po benzo bardzo. %-D
%-D %-D %-D ++++

Nieźle się uśmiałem, Dr Flave jesteś świadomy, że klonazepam ma czas półtrwania nawet do 50 h? :D
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 302 / 2 / 0
No to wszystko jasne. %-D Dojem dziś resztę EP, w sumie już kończę zostało mi jakieś 100-150 mg.W 2 dni snifem, dziś rano masakra była chodziłem jak pijany śmiałem się z każdego kto ktoś do mnie mówił albo się popatrzył, ale 2 godzinach wróciło w miarę normalny stan, zjadłem potem 0,5 mg klona i teraz 1 do 150 mg EP.W ogóle macie pogorszony wzrok z bliska po nim czy po klonach to jest, bo daleko widzę zajebiście lepiej niż na trzeźwo. Nie wiem czy po EP czy klonach. %-D Jeszcze mam z 800 mg MXE to mogę zarzucić sobie wieczorem około 100 mg oral albo sniff nie ? %-D A jutro z rana mogę 1 g tramadolu z klonem czy grozi to czymś ? Może zespół serotoninowy ? %-D

PS: Kocham tę minkę %-D

@UP:Tyler Durden Dzięki za tę wiadomość, ale półtrwania. Czyli mogę brać co działkę 0,5 mg klona z EP bo tak mi serce nie szaleje. %-D

A tak w ogóle klony mam od paru dni. %-D
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2013 przez Dr Flave, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 289 / 12 / 0
na pewno zdrowe to nie będzie :P radze nie mieszać wszystkiego co wpadnie w rece zwłaszcza tak odmienne grupy substancji :P tylko psychodelikow zabrakło do pelni szczescia.
  • 302 / 2 / 0
No wiem, ale opioidy biorę od roku. A szkoda mi tego tramadolu zostawić na później bo jutro wpadnie majka :heart: Może podzielę go sobie na dwie części, mam dokładnie 1,7 g.
  • 231 / 2 / 0
Dzięki Tyler. Zastosuję dziś część z Twoich rad. Niestety MXE/DXM nie mam póki co, ale te ~5 mg EPH wytestuje jeśli nie dziś to jutro. Mam nadzieję, że nie ucierpi na tym jakość snu.

Wzrok na EPH +10 do ostrości.
  • 302 / 2 / 0
Ja widzę słabiej akurat z bliska, ale z daleka +100 %-D
  • 30 / / 0
Może wam dosypują luteinę. U mnie wzrok bez zmian (chociaż w sumie zawsze miałem dobry).
Denerwuje mnie z kolei częstomocz, ostatnio zacząłem pić izotoniki i jest trochę lepiej. Jak sobie z tym radzicie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.