Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
@up, alfa-PVP nie zadziała w ilości 2mg (chyba że slashinthenjungle miała na myśli 2g), i nie będzie trzymać cztery dni
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 44 / / 0
sorry, 200mg. dla mnie faza była bardzo pozytywna, nie trzeba było sobie wkręcać jak po władzie. po sniffie nos jak po znieczuleniu u dentysty.
  • 71 / / 0
Znajomy na czacie właśnie pomylił substancje i przez przypadek zapodał sniffem 200mg AMki, ma dużą tolerkę na to. Co ma robić? Brać xanax czy czekać na efekty?
  • 312 / 1 / 0
Niech wysmarka i dzwoni na pogotowie!!!
  • 554 / 14 / 0
Niestety wątpię żeby "wysmarkanie się" przyniosło tu jakiekolwiek efekty.
Z dzwonieniem na pogotowie też może być ciężko, bo zanim ta łaskawa Pani po drugiej stronie słuchawki skończy zadawać bezsensowne pytania, to delikwent może już zejść na zawał, nie podawszy nawet swojego adresu. Z kolei gdyby zadzwonić i tylko podać adres, to zawsze istnieje ryzyko, że nikt się nie zjawi (polska służba zdrowia jak zawsze na pełnych obrotach).

Jest ktoś obok niego? Jeśli nie - to niech zadzwoni jak najszybciej do zaufanej osoby, najlepiej takiej, która szybko załapie o co chodzi i znajduje się w miarę blisko. Niech ona zajmie się wzywaniem karetki, a oprócz tego podleci do tego chłopaka.

Swoją drogą po takim czasie sytuacja się już pewnie rozwiązała, ale info może się przydać potomnym. Jestem ciekawa rozwiązania, może naskrob coś w maczankowej knajpie w wolnej chwili. :)
  • 71 / / 0
W końcu wyszło na to że nie zadzwonił. To jest stary ćpun i stwierdził, że da radę, już nie takie rzeczy przechodził i da radę, chociaż namawialiśmy go na pomoc pogotowia. Suma sumarum minęły już ponad 3 godziny od zajścia i jedyne negatywne skutki jakie zaistniały to prawie zawał po tym jak dotarło do niego co wziął. Poza tym delikatne uczucie jak po kanna, ale takie bardzo słabe. Dziwne trochę, ja się na maczankach akurat nie znam, ale ponoć 200mg to spora dawka. Tak czy inaczej imho sporo ryzykował, najważniejsze że wszystko jest ok.
  • 6 / / 0
sprawa wygląda tak: mój staż ze stymulantami wynosi jakieś 3 miesiące, od okolo miesiąca dużo częściej (małe ilości, ale w krótkich odstępach czasowych, średnio co drugi dzień). Kondycja serca bardzo dobra - brak wrodzonych wad, nabytych chorób, ciśnienie bez 'wspomagaczy' ~ 120/65, puls oscyuluje w granicach 60-70.
Co do substytutów to przez te ostatnie 2 miesiące głównie ethcat (puder i teraz od kilku dni kryształ), pentedron crystal, okazyjnie etylofenidat, kilka razy meff, alfa-PVP, feta.
Nie przyjmuje żadnych leków, stan zdrowia bardzo dobry.

Po zajebaniu dosyć sporej (jak na mnie) dawki fety z ethcatem krysztalem (~ 150mg/200mg) puls gwałtownie mi podskoczył, profilaktycznie napisze tu z prośbą o radę w wypadku pogorszenia : mam metoprolol 50mg, ziołowy benosen, magnez, potas duże dawki i największą dawkę biprofenidu... [ przed braniem bralem 600 mg potasu i sporo magnezu, dzienne zapotrzebowanie jakos ]

imho jakbym miał decydować to biprofenid najlepszy, ale jak NLPZ wchodzi w reakcję w fetą i beta-ketonem?
[ dodam - tolerka na leki niska, sort czysty pewnie ]

wybaczcie, że pisze post w dziale kryzysowych sytuacji, ale troche się nawkręcałem, bo ethcat wjeżdża mi masakrycznie na serce
  • 887 / 11 / 0
Chciałeś się naćpać neuroleptykami? Poczytaj najpierw troche zanim będziesz coś głupiego robił. To nie jest sytuacja kryzysowa.
  • 55 / / 0
Proszę o szybką poradę: otóż znajoma bez żadnego doświadczenia przyjmowała lek Tribactrim (sulfametoksazol, trimetoprim) - stosowany w zakażeniach dróg oddechowych lek sterydowy i zjadła przed chwilą ok. 150 mg 6-APB. Czy mogą wyniknąć z tego jakieś kłopoty? Proszę o odpowiedź kogoś, kto ma o tym pojęcie.
  • 170 / / 0
prosze o szybka porade temat dotyczy mnie , bralem fake koks caly dzien 3mmc+,1,5ml GBL. fake koks potem łyk piwa snif apvp.i Nagle mi sie zakrecilo od basu na imprezie od basu ktoryh puszczal Dj.wzielem 5 witamin c potas magnez 2 potaasy Mialem propanolol i 10 mg. wiec wzieleem .Serce mi napierdala i cisniernie mam w głowie wysokie cisnienie jakby jakas zylka miala mi peknac ,zawroty glowy masakra pomozcicie
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.