Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 22 / 1 / 0
Najpierw wchodzi jak md, potem wchodzi 2cb. Faza na kilka godzin, schodzi jeśli się przetrzyma i czymś innym się nakarmi- u nas była to COCA cola. Są dobre jeśli ktoś lubi wizuale, zmianę kolorów, kształtów itp. Do wyjścia do ludzi lub na imprezę w moim przekonaniu się nie nadają. Do posiedzenia w domu i złapania wizuali, jak najbardziej.

Nie cytuj wypowiedzi, która znajduje się bezpośrednio nad Twoją. | Marlboro
  • 149 / 1 / 0
Piszesz o tych fioletowych grubych rolexach? Z przedzialkiem z tyłu? Kiedy jadles? Po alko probowales?
Wkoncu satysfakcjonujaca odp ;)
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 7 / 0
czerwone truskawki ?

(w stolicy)
  • 17 / / 0
Jakies informacje o fioletowych okrągłych pixach z wytłoczoną koroną albo żółtych truskawkach w centralnej części Pomorskiego? Jutro bedą testowane korony, więc opiszę jak było, ale teraz nie wiem czego mogę się spodziewać. :-D
  • 11 / / 0
W pomorskim pojawiły się pomarańczowe Tesle. Są si, niepotrzbne buty bo i tak z nich wyrwie. Równie smaczne jak ostatnio niebieskie.
  • 149 / 1 / 0
@Inasectica korony to rolexy ;) czekam na opinie z niecierpliwoscia:)
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Opinia moze byc malo obiektywna z powodu lykania malych bombek z fety przez kilka dni w zeszlym tygodniu i wczorajszej jazdy na jakims RC sprzedanym mi jako mefedron (i musze przyznac, ze bardzo przypominalo stare, dobre 3mmc), choc bylo bez ani jednej dorzutki, wiec mam nadzieje, ze nie wyczerpalem wszystkich zapasow serotoniny. ^_^
Btw mam problemy z sercem, dlatego nie jestem pewien czy na poczatek wrzucic polowke czy moze od razu calosc.
  • 291 / 7 / 0
Wszystkie rolexy jakie jadłem zawsze była mieszanka MDMA z 2cb. Ostatnie jakie jadłem to duże grube kremowe rolexy w nich było wiecej MDMA niz 2cb ale lekkie wizualizacje były i mocne wejscie mialy obraz sie trzas przez 15 min a pozniej typowe dzialanie dla MDMA z lekkimi falowanimi przedmiotów.
  • 149 / 1 / 0
Najbardziej interesuje mnie to czy nadaje sie to do wyjscia do ludzi,na miasto lub tez na domowke w wiekszym gronie osob. Czy gadana sie zalacza czy rozjeb totalny ktorego nie skontrolujesz za chuja jak po dobrej mefce ^_^
  • 149 / 1 / 0
insectica pisze:
Opinia moze byc malo obiektywna z powodu lykania malych bombek z fety przez kilka dni w zeszlym tygodniu i wczorajszej jazdy na jakims RC sprzedanym mi jako mefedron (i musze przyznac, ze bardzo przypominalo stare, dobre 3mmc), choc bylo bez ani jednej dorzutki, wiec mam nadzieje, ze nie wyczerpalem wszystkich zapasow serotoniny. ^_^
Btw mam problemy z sercem, dlatego nie jestem pewien czy na poczatek wrzucic polowke czy moze od razu calosc.
Bedziesz pil jakies alko wczesniej? Jak bedziesz opisywal dawaj duuzo szczegółów ;-) ja mam nadcisnienie nieleczone ale nigdy nie mialem problemow jakis po fecie i innych wspomagaczach. Przyznam sie ze groszków nie jadłem już oprócz malego incydentu z trójkątami ze 3miechy temu-cos ok 6-7 lat.
Ciezko teraz o dobre groszki tymvardziej teraz w dobie rcków. Zobaczymy. Ja bede testowal w nast piatek :gun:
Zycze smacznego i licze ze pochwalisz sie czy czesanko sie udało :-p
Zablokowany
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.