Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 107 / 0
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
W sobote po raz pierwszy sprobowem chyba MDMA. Byly to 2 piguly w ksztalcie listka gandzi. Zjedona jedna cala po 1.5godz wgl nie odczuwalna wiec dolozylem 0.5 pigulki i nic. Po ponad 2godz wrzucilem kolejna polowe i po kilu minutach totalna masakra. Musialem siedziew lozy. Zero jakiejkolwiek eufori. Burza mysli i ogolny nie pokój i antypatie do ludzi. Czy tak wyglada przedawkowanie czy poprostu lewa pigula? Chodz osoba ktora mi ja ogarnela mowila ze na bank jest na MDMA i po jednej czula sie dobrze. Ja waze 110kg przy znikomym tluszczu i byl to najgorszy stan jaki przeżyłem. Jakies rady?
  • 506 / 12 / 0
No MDMA to to nie było na pewno. MDMA wchodzi kołó 40-60 min. Piszesz, że to najgorszy stan jaki przeżyłeś. Po MDMA byłby to jeden z najpiękniejszych stanów jakie przeżyłeś. Nic się nie zgadza. Na rynku jest tyle substancji, które może legalnie i taniej załatwić niż MDMA więc jest duże prawdopodobieństwo, ze dostałeś jakieś rc.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 758 / 44 / 0
rzabanakwasie pisze:
Pixy w których wyraźnie widać śnieżek/kryształki/grudki, nie są jednolite wyglądem, są CHUJOWE. A Twoje pewnie tak wyglądały, co? Wcześniej mi to na myśl nie przyszło, bo się z tym nie spotkałem żeby miało to jakiś efekt*, ale być może źle rozpuszczona/rozmieszana substancja sprawiła, że druga połówka była bardziej kopytna. Wielu ludzi z jakichś powodów uważa, że jak widać w pixie jakieś kryształki to rzekomo indykator występowania w pixie MDMA. Ciekawe kurwa czemu. Bo jak jest kryształ to jest MDMA, a nie ma innych psychoaktywnych kryształów? :moody: Mhm, na pewno. Spotkaliście się z takim gadaniem? Ja ostatnio kilka razy. Na mój rozum jeśli widać w pixach, że substancja jest jakąś szczyptą ma masie tabletkowej zamiast integralną jej częścią świadczy o chujowym rozmieszczeniu kopytliwości w tabletce, a nie mówi NIC o zawartości.

*Ale z drugiej strony nie dzielę pix na połówki raczej, wolę jeść kryształ.
lol.z tymi kryształami to juz chyba urban legend bo kolejny raz czytam ta samo bzdurę.
podczas produkcji tabletek używa się możliwie jak najbardziej rozdrobnionej substancji (pudru) taka formy gwarantuje równomierne rozprowadzenie substancji aktywnej w tabletce. na yt są filmy jak produkuje się leki polecam obejrzeć.
obecnie produkcja cukierków to nie jest jakaś garażowa amatorka z lat 90' tylko profesjonalny biznes na poziomie firm farmaceutycznych.
same prasy pozwalające produkować tak profesjonalnie wyglądające cukierki kosztują kilkadziesiąt tys euro do tego mieszalniki, formy, etc - na filmach z zatrzymań można czasem zobaczyć jakiegoś Korscha albo Fetta.
tu dla przykładu https://www.exapro.pl/tabletkarka-rotac ... p60804063/

taka partia to minimum kilkanaście tysiecy sztuk więc rożnica paru mg daje absurdalne rozbieżności w produkcie. jakość ma znaczenie tutaj :)
pomijam fakt, że spożywczym można kupic kryształ w postaci soli czy cukru, nie mówiąc o podróbkach robionych na RC (x-cmc) - nie w spozywczym ofc :gun:

wiec kryształ w środku nie mówi absolutnie NIC o zawartości. oczywiście są wyjątki w NL albo De (chociaż i tam są fake pillsy) ale u nas jest jak jest.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 56 / 5 / 0
Hej. W poszukiwaniu mefa natrafiłem na kryształy XTC. Gość chce 230zł za sztukę i twierdzi, że mef przy tym się chowa. Ile normalnie to powinno kosztować? Mam wrażenie, że cena z dupy jest.
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 853 / 57 / 0
Też mi się wydaje(na logikę), że jak widać jakieś kryształy to może to być chujnia albo amatorskie podejście do tematu(w sensie że ten sam rzut może się sporo różnić)
  • 21 / / 0
Jesli przedawkujesz MDMA czujesz sie zajebiscie i wygladasz strasznie na zrobionego czy czujesz sie mega zle i wygladasz mega zle ?
  • 291 / 7 / 0
Na logike powinno ci sie wydawać że MDMA w HCl to znaczy w krysztale a nie w prochu nie spieram sie co jest w pl mowie o NL że u mnie wszystkie piguły 200+ występują w HCl i widać te kryształy i nie ma tak że jedna połowka kopie a druga nie kopie albo smyra bo piguły 200+ to każdy u nas zaczyna od połówki i pożniej dorzuca bo cała miażdzy nie ma jakiegoś otępienia czy starchu tylko siedzisz w w loży z bananem na ryju i oczy ledwo otwarte i szczena lata jak lopata. :D dlatego jak ktoś chce potanczyc i polatac a nie rozplywac sie to lepiej wrzucic na start połowke :D
  • 758 / 44 / 0
mdma w HCl znaczy tyle że masz sól mdma a nie jakieś kryształy :moody:

ten związek nie występuje w obrocie w innej formie niż HCL gdyż
mdma podobnie jak inne amfetaminy nie wystepuje w formie freebase (ulega zbyt szybkiemu rozpadowi) i zeby coś z nią zrobić trzeba sprowadzić związek do możliwie stabilnej formy jaką jest sól.

na przyszłość gdybyś mógł sobie darować za każdym razem dopisywanie tej bzdurnej końcówki HCL byłbym wdzięczny. :emo:
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 291 / 7 / 0
No spoko to czmeu u mnie w Nl każda piguła jest na krysztalke robiona ze az sie wyusypuje z nich co to niby jest RC czy MDMA bo umiem odróznic bombe RC a MDMA bo to dwa światy. Niczym sie nie rózni bomba od tej przed lat na wiśniach czy B29 itp.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.