W piatek dostałem paczkę - czekałem pół roku, gratisów wielkich nie było (10 kapsułek), ale towar zajebisty. Jeśli chodzi o afrodyzjaki Szaman jest bezkonkurencyjny, choć można kombinować z "ekstremalnymi" boosterami ze sklepów dla karków.
Kompozycje zastąpisz łatwo dostępnymi konopiami hhc chociaż faza bardziej klasyczna, bez tego nagłego pierdolnięcia.
W sieci jest też dużo ofert z ekstraktami kanna, ja celowałbym w uznanych producentów takich jak Mystic Herbs.
Możesz jeszcze sprawdzić w hurtowni przypraw R***x.eu gdzie 100g chodzi po 15zł, a 1kg po 130zł.
Co prawda stamtąd jeszcze nie zamawiałem i nie wiadomo do końca co tak naprawdę dostaniesz, ale w tak niskiej cenie to warto zaryzykować.
Czekam na przesylke juz ponad 1.5 roku. Daj sobie spokoj z szamanem bo stracisz pieniadze.
Konkret, po 2 kapsułkach jest widoczne działanie, jak ktoś wie o co chodzi w ziołach to polecam. Trzeba uważać na większe dawki bez zbadania na sobie profilu działania.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.