W piatek dostałem paczkę - czekałem pół roku, gratisów wielkich nie było (10 kapsułek), ale towar zajebisty. Jeśli chodzi o afrodyzjaki Szaman jest bezkonkurencyjny, choć można kombinować z "ekstremalnymi" boosterami ze sklepów dla karków.
Kompozycje zastąpisz łatwo dostępnymi konopiami hhc chociaż faza bardziej klasyczna, bez tego nagłego pierdolnięcia.
W sieci jest też dużo ofert z ekstraktami kanna, ja celowałbym w uznanych producentów takich jak Mystic Herbs.
Możesz jeszcze sprawdzić w hurtowni przypraw R***x.eu gdzie 100g chodzi po 15zł, a 1kg po 130zł.
Co prawda stamtąd jeszcze nie zamawiałem i nie wiadomo do końca co tak naprawdę dostaniesz, ale w tak niskiej cenie to warto zaryzykować.
Czekam na przesylke juz ponad 1.5 roku. Daj sobie spokoj z szamanem bo stracisz pieniadze.
Konkret, po 2 kapsułkach jest widoczne działanie, jak ktoś wie o co chodzi w ziołach to polecam. Trzeba uważać na większe dawki bez zbadania na sobie profilu działania.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.