Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
0-5min O KURWA JEST GOZI TRZESIE MONITOREM STRONK ENERDZI IDE NA BALET
+20min jednak nie jakie gowno

tak bym to opisal
scalono - Fuko
czekasz na https://pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_potwierdzenia ?

jesli 99 osob napisze ze to gowno trawiące tkanki zywe a 1osoba ze super dopek POLNISZ KOKEIN to wezmiesz? %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1342 / 48 / 0
Warto oralnie zarzucać?
SESH
  • 498 / 27 / 0
w kabel jest tak jak pisalem chwila zamieszania

taki metkat tyle ze mozna w cencie wody rozpuscic i taniej wychodzi

oralnie kocie watpie ze jest sens w ogole jak wbijales alphe to sam wiesz o co chodzi %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 24 / 1 / 0
Nie jest to 3mmc, ale całkiem przyjemna substancja
  • 70 / 1 / 0
Nie jest to 3 mmc, co masz na myśli? słabsze, przyjniejsze, delikatne?
Jak się ma do 4cmc?
  • 267 / 17 / 0
1 strzał(80mg) - leciutkie pieczenie przy podawaniu, aż spr. Czy na pewno w kabel idzie. Wejście bardzo intensywne, zapowiada się kozacko i... pozostawia niedosyt - braknie euforii) Bez specjalnego wjazdu na serce(z tym że u mnie to norma), za to oczy wyglądały jakbym udaru dostał(Źrenice powiększone, 1 większa od drugiej), lekkie pobudzenie. Chęć na dorzutkę jak to przy b-k.
2 strzał(60mg) - to samo co wyżej
3 strzał(120mg) - Wejście sporo intensywniejsze, wciąż niezbyt euforyczne, trochę ciepło się zrobiło. Po 20min zostało lekkie pobudzenie psychiczne i kapeć w ryju przypominający o nawodnieniu
Bez szału, choć może większy kaliber sprawi że zmienię zdanie, choć to raczej zabawka dla tych mniej zrytych stimowców.

@UP
Słabsze od 3mmc, w dodatku krócej działa,
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 330 / 19 / 0
Dostalem w gratisie zaraz po wprowadzeniu na rynek i zaskoczylo mnie pozytywnie - sniff nie byl tak koszmarny jak moglo by sie wydawac a w dzialaniu troche przypominalo 3mmc, tylko slabsze i krocej dzialajace. Pare dni temu wpadlo mi w rece 3cmc z tego samego zrodla co poprzednio, wygladem, konsystencja etc. identyko jak poprzedni sampel. I co? sniff ze splywem zabieral sluzowke, dzialanie zamykalo sie w 20min. a pozniej tylko jakas dziwna stymulacja, jakbym wypil 4 mocne kawy skondensowane w kieliszek. Dodatkowo obciazalo to organizm jak nic innego z b-k co mialem okazje probowac - uczucie strucia jakbym nafaszerowal sie czystym chlorem. Na przerobieniu tego 1g moje przygody z tym sie napewno zakoncza.

tl;dr *-cmc to chuj oszustwo i trucizna. Przy 4cmc wrazenia negatywne takie same a roznice w dzialaniu "pozytywnym" nawet nie warte analizowania.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 1342 / 48 / 0
A moim zdaniem 3-CMC jest znacznie mocniejsze od 3-MMC... gdybym nie miał ketonowej tolerki to mógłbym się może na ten temat bardziej subiektywnie wypowiedzieć. No i jest też serotoninowo-dopaminowe co mi się o wiele bardziej podoba niż typowy serotoninowy leń po trójce. Ale to wrażenia po jednej próbie, może jak stestuję więcej to zmienię zdanie.
SESH
  • 1628 / 199 / 0
Bo jest mocniejsze tylko to raczej "twardy" stymulant, który gdzieś tam w tle chce być empatogenem i mu to za bardzo nie wychodzi. Takie nie wiadomo co. Wjazd jest zajebisty, ale to właściwie tyle z zajebistych rzeczy, a goniąc to pierwsze wejście łatwo skończyć strutym i w schizach. Poza 100mg nie ma właściwie po co wychodzić, bo zwała po tym nie jest warta fazy.
  • 130 / 1 / 0
sqciu pisze:
1 strzał(80mg) - leciutkie pieczenie przy podawaniu, aż spr. Czy na pewno w kabel idzie. Wejście bardzo intensywne, zapowiada się kozacko i... pozostawia niedosyt - braknie euforii) Bez specjalnego wjazdu na serce(z tym że u mnie to norma), za to oczy wyglądały jakbym udaru dostał(Źrenice powiększone, 1 większa od drugiej), lekkie pobudzenie. Chęć na dorzutkę jak to przy b-k.
2 strzał(60mg) - to samo co wyżej
3 strzał(120mg) - Wejście sporo intensywniejsze, wciąż niezbyt euforyczne, trochę ciepło się zrobiło. Po 20min zostało lekkie pobudzenie psychiczne i kapeć w ryju przypominający o nawodnieniu
Bez szału, choć może większy kaliber sprawi że zmienię zdanie, choć to raczej zabawka dla tych mniej zrytych stimowców.

@UP
Słabsze od 3mmc, w dodatku krócej działa,
Źrenice zwierciadłem układu nerwowego - zainteresuj się co nieco, anizokoria po dragach może zwiastować problemy neurologiczne, obserwuj się na trzeźwo, jak i pod wpływem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.