Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Mam tolerkę na poziomie 300 majki p.o lub 150 oxy p.o i tak myślę czy 3x0.4 - to nie bedzie za mało ?? A poza tym w sumie jaki jest cel dzielenia dawki , nie lepiej od razu wszystkie 3 tablety wziąć ??
29 marca 2021Mordarg pisze: Jak wy te tabsy stosujecie - Normalnie doustnie czy na proch i snifujecie ?? Nigdy nie brałem a się przymierzam
Mam tolerkę na poziomie 300 majki p.o lub 150 oxy p.o i tak myślę czy 3x0.4 - to nie bedzie za mało ?? A poza tym w sumie jaki jest cel dzielenia dawki , nie lepiej od razu wszystkie 3 tablety wziąć ??
29 marca 2021sclero2014 pisze:Jesli chodzi o bupre w tabletkach to zamiast bunondolu wolałbym bunorfin jest o wiele lepszy mozna łatwo przerobić do IV i wejście całkiem fajne ma .. ja nawet nie mając tolerki na opio jak dostałem bunondol 2tabsy 0,4 to nic a nic nie poczułem bólu również nie usmierzyło ..29 marca 2021Mordarg pisze: Jak wy te tabsy stosujecie - Normalnie doustnie czy na proch i snifujecie ?? Nigdy nie brałem a się przymierzam
29 marca 2021Mordarg pisze: hmmm czyli przy tolerce 300 po na majkę , 150/160 na oksy i gdzies 800 na tramal myślę że 1mg bupry powinno zabić skręta. skoro Tobie przy tak olbrzymich dawkach starcza 2.8
Mam bunondol 0.2. Da rady To pukać iv? Stary helupiarz nastraszył mnie ze moge dostać zapaści. Jak to wygląda ?
Jakieś przygotowanie ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.