Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Mam tolerkę na poziomie 300 majki p.o lub 150 oxy p.o i tak myślę czy 3x0.4 - to nie bedzie za mało ?? A poza tym w sumie jaki jest cel dzielenia dawki , nie lepiej od razu wszystkie 3 tablety wziąć ??
29 marca 2021Mordarg pisze: Jak wy te tabsy stosujecie - Normalnie doustnie czy na proch i snifujecie ?? Nigdy nie brałem a się przymierzam
Mam tolerkę na poziomie 300 majki p.o lub 150 oxy p.o i tak myślę czy 3x0.4 - to nie bedzie za mało ?? A poza tym w sumie jaki jest cel dzielenia dawki , nie lepiej od razu wszystkie 3 tablety wziąć ??
29 marca 2021sclero2014 pisze:Jesli chodzi o bupre w tabletkach to zamiast bunondolu wolałbym bunorfin jest o wiele lepszy mozna łatwo przerobić do IV i wejście całkiem fajne ma .. ja nawet nie mając tolerki na opio jak dostałem bunondol 2tabsy 0,4 to nic a nic nie poczułem bólu również nie usmierzyło ..29 marca 2021Mordarg pisze: Jak wy te tabsy stosujecie - Normalnie doustnie czy na proch i snifujecie ?? Nigdy nie brałem a się przymierzam
29 marca 2021Mordarg pisze: hmmm czyli przy tolerce 300 po na majkę , 150/160 na oksy i gdzies 800 na tramal myślę że 1mg bupry powinno zabić skręta. skoro Tobie przy tak olbrzymich dawkach starcza 2.8
Mam bunondol 0.2. Da rady To pukać iv? Stary helupiarz nastraszył mnie ze moge dostać zapaści. Jak to wygląda ?
Jakieś przygotowanie ?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.