Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
Jakie dawkowanie dla osoby którą 300mg kodeiny robi całkiem dobrze?
Wapo lub sniff
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 2652 / 384 / 0
wapo: 0,5-1mg
sniff: 1,5-2mg

W większe bym się nie pchała na pierwszy raz.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Na pierwszy raz polecałbym 1,0-1,75mg. sniff. Jak będzie oka to spoko za 2-3 razem już te 1,5-2mg.
Odmierzanie tak małych dawek obarczone jest sporym błędem pomiaru, Jak ktoś kto nie miał nigdy do czynienia z opio będzie celował w 2mg na start, a przyjmie 2,5? Już lepiej, żeby celując w np 1,5 sniffnął 1mg - dowie się co i jak, a kolejne 1,5-2 zawsze może dorzucić :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1009 / 42 / 0
Najlepszym rozwiązaniem jest rozcierka 1:10. Wtedy 10-15mg rozcierki juz nie jest takim problemem do odważenia.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 742 / 12 / 0
Dorzutki słabo działają, występuje coś w rodzaju zjazdu z niepokojem w moim przypadku, 100 mg poszło w 3 dni (instynkt cebulaka mówił mi że takie tanie i mocne to ćpania na 10 lat będzie %-D ), krótko działa. Sort lepki beżowy, wasz też był beżowy?
  • 231 / 2 / 0
tomek219 pisze:
(instynkt cebulaka mówił mi że takie tanie i mocne to ćpania na 10 lat będzie %-D )
%-D

Ja się cieszyłem, ze mi w 1 dzień nie zeszło, mimo że tolerki nie miałem. Też tak 2-3dni przerobienie tego mi zajmuje.

Raz dostałem rozcierkę (kofeinową) beżową, raz z kolei białą - obie tak samo mocne raczej. Taki cukier-puder w konsystencji. (z resztą to chyba logiczne skoro to rozcierka)
Jak miałem czysty proch to był biały.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
  • 124 / 6 / 0
Chciałbym powrócić do kwestii kiedyś poruszonej acz porzuconej, ze względu na ówczesną cene B-F.
Czy nie lepiej ładować oralnie większe dawki działające dłużej niż mniejsze innymi sposobami? Nie chodzi mi zbytnio o kwestie ekonomiczne, a o to żeby dłużej trzymało po prostu na podobnym levelu bez konieczności potencjalnie niebezpiecznego podbijania.
Do ilu godzin wydłuża sie działanie? O ile mg przesuwa sie granica bezpiecznej dawki?
  • 1009 / 42 / 0
Jak długo to się ładuje po sniffie?
Zapodałem 15 min temu i na razie cisza...
  • 742 / 12 / 0
Do 5 minut.
  • 2949 / 247 / 0
Czy B-F wchodzi w jakieś interakcje z moklobemidem ? W teorii nie widzę przeciwwskazań, lecz lepiej się spytać niż potem ktoś miałby dzwonić pod 999.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.