Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Wapo lub sniff
sniff: 1,5-2mg
W większe bym się nie pchała na pierwszy raz.
Odmierzanie tak małych dawek obarczone jest sporym błędem pomiaru, Jak ktoś kto nie miał nigdy do czynienia z opio będzie celował w 2mg na start, a przyjmie 2,5? Już lepiej, żeby celując w np 1,5 sniffnął 1mg - dowie się co i jak, a kolejne 1,5-2 zawsze może dorzucić :)
tomek219 pisze:(instynkt cebulaka mówił mi że takie tanie i mocne to ćpania na 10 lat będzie)
Ja się cieszyłem, ze mi w 1 dzień nie zeszło, mimo że tolerki nie miałem. Też tak 2-3dni przerobienie tego mi zajmuje.
Raz dostałem rozcierkę (kofeinową) beżową, raz z kolei białą - obie tak samo mocne raczej. Taki cukier-puder w konsystencji. (z resztą to chyba logiczne skoro to rozcierka)
Jak miałem czysty proch to był biały.
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Czy nie lepiej ładować oralnie większe dawki działające dłużej niż mniejsze innymi sposobami? Nie chodzi mi zbytnio o kwestie ekonomiczne, a o to żeby dłużej trzymało po prostu na podobnym levelu bez konieczności potencjalnie niebezpiecznego podbijania.
Do ilu godzin wydłuża sie działanie? O ile mg przesuwa sie granica bezpiecznej dawki?
Zapodałem 15 min temu i na razie cisza...
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.