Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 625 / 28 / 0
zasugerowany męczącym zjazdem zapaliłem sobie przed snem
efekt odwrotny, całą noc nie mogłem zasnąć, zasypiałem na krótki czas w płytki sen i nawet nie byłem pewien czy rzeczywiscie spałem czy tylko o czymś myślałem
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1513 / 26 / 0
To częsty stan. Wolę poleżeć upalony na zejściach niż nie - faktycznie czasem nie usypia ale przynajmniej przyjemniej.
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 310 / 5 / 0
Ja bardzo często po ur mam rozdwojenie jaźni %-D jakby moje ciało żyło własnym życiem
  • 291 / 1 / 0
Zmniejszcie dawki póki wam mózgi miłe.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2012 przez Pani Jedyna, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3959 / 148 / 0
no ja preferuje nie za duze dawki bo potem juz mocne rycie jest a ja nie lubie.
  • 744 / 29 / 0
Pupil też uważa, że przydałby się przynajmniej jeden dzień przerwy na dobry początek ale pokusa jest silna i trzyma mocno w szponach, na zdewastowaną pamięć krótkotrwałą pomaga częściowo lecytyna sojowa, zaniki nie są już tak częste i uciążliwe. Natomiast cały szkopuł polega na tym, że człek jako tako potrafi zmniejszyć częstotliwość jak i dawki ale kiedy tylko pojawi się odpowiednia okazja, błyskawicznie przeskakujemy na tryb od rana do wieczora i tak znów z powrotem powracamy do punktu wyjścia. Dzięki bogu, pupil zdecydowanie się uspokoił kiedy dowiedział się, że nie tylko u niego pojawiają się monologi a czasem dialogi wewnętrzne %-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 3959 / 148 / 0
dokladnie tak jak napisales, u mnie dziala to w ten sam sposob. %-D

na zryta pamiec polecam omega3, biore od tygodnia i poprawa jest bardzo duza, nawet sny pamietam dokladnie. mozna kupic w aptece jakis suplement omega3 albo mielic siemie lniane ok. lyzki dziennie.
  • 41 / 1 / 0
Właśnie testuje UR144 kryształ i jestem bardzo rozczarowany po wczesniejszym maratonie everyday z UR freebase ;] niestety źródło sprawdzone sort niby też ale mam jakis taki niedosyt . Pozdro
  • 3959 / 148 / 0
moze tolerka robi swoje?

ja pale drugi gram tego samego ur, z tego samego zrodla ale juz nie jest tak fajnie jak przy pierwszym gramie.
  • 41 / 1 / 0
eso pisze:
moze tolerka robi swoje?

ja pale drugi gram tego samego ur, z tego samego zrodla ale juz nie jest tak fajnie jak przy pierwszym gramie.
ELO ESO ;] ja w sumie też drugi raz ten kryształ pobieram 1 szy raz z mojego dawnego stałego źródła i sort jak na kryształ i ilość wizualna . . . czyli mała objętości i właściwości na psyche bardzo podobne ale na UR taz zwane białe ( freebase) te dwa źródła się znacznie różniły z pozytywem dla mojego obecnego dostawcy.Na krysztale nie ma checi na przypalenie kolejnego bonga. Tolerancja na RC napewno jest masakryczna bo co odczynik to dzialala na receptory kilkaset razy silniej jak normalne ziele , ale nie ma tak zwanego R-elastomera . ja wole dobre holenderskie ziele albo dobre polskie odmiany z thc tak ok 22% z powodu rzadkiego dostepu wlasnie do czytego mocnego wydajnego baksu stad to RC na codzien.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.