Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 228 / 23
MDMA lub robienie czegoś konstruktywnego po speedach.
  • 3682 / 608 / 1
meta, orgazm na wierzchu
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 37 / 4 / 0
Mocne psychodeliki róznego rodzaju, MDMA gdzie euforia to przynajmniej dla mnie głónwie bycie bardzo empatycznym z lekka psychodelą, 4mmc puste eufo ale eufo, kokos/amf ale tylko podczas robienia czegoś konstruktywnego
  • 174 / 27 / 0
nic mnie tak nie euforyzuje jak ganja, często jaram i wybieram się na rower i przez całą wycieczkę nie schodzi mi bardzo szeroki uśmiech z twarzy, śmieje się wtedy na głos nawet bez konkretnego powodu, odrobinkę niżej na podium usadowiają się grzybki, jednak ten pierwszy typ euforii najbardziej mi się podoba, MDMA jest według mnie jałowe w porównaniu do tego stanu i tak szczerze nie rozumiem fenomenu tej substancji mimo że próbowałem MDMA w krysztale czystym jak łza Chopina
  • 2649 / 42 / 0
4MMC

W życiu nie spotkałem większej euforii jak dobra daweczka mefedronu.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 197 / 0
ketony , mefedron ,
  • 4471 / 709 / 2198
Dla każdego co innego. Jak dla mnie marysia, ale w dawkach kompatybilnych z tym, aby było dobrze, do tego fajni ludzie plus połączenie z alkoholem i można zajebiście fajnie się bawić.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3261 / 927 / 5
DMT oczywiście. Nic nie przebije euforii rzeczywistości.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 151 / 67 / 0
Wszelkie tryptaminowe psychodeliki w momencie lądowania, kiedy wracamy do poskładanego na nowo umysłu.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
@up Lunar landing.
Trening, a potem mj - niezła euforia.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.