4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
W krysztale? :D
  • 2876 / 267 / 0
To jest to? Nie miałbym wątpliwości, że tak, gdyby nie brak zapachu lub jest minimalny, ale nie czuję, bo mam lekko zapchany nos.

[ external image ] wygląd identyczny, mój jest może trochę bardziej beżowy, kolor lekko podobny do MDMA
  • 5 / / 0
Włąsnie co to jest u góry? Miałem do czynienia z takim czymś ALEEE śmierdziało PRAWIE tak samo, a kopało mało. No może przez 5/10 min po zapodaniu coś ala mef lecz bez porównania.
  • 146 / 3 / 0
p4weu pisze:
To jest to? Nie miałbym wątpliwości, że tak, gdyby nie brak zapachu lub jest minimalny, ale nie czuję, bo mam lekko zapchany nos.

[ external image ] wygląd identyczny, mój jest może trochę bardziej beżowy, kolor lekko podobny do MDMA
To jest to! Może mieć odcień jasny beżowy, ale musi być biały w większości. Nie czuć dopóki nie zapodasz i robi bardzo dobrze.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 88 / 1 / 0
U mnie mieście dilerzy pchali alfe jako mefa, koleżka kupił przekonany ze to mef zajebał sobie ładnego szczurka troszeczkę za dużego bo musiało zabrać go pogotowie.
  • 827 / 34 / 0
Mefedron w czasie4 jego legalnosci czesto goscil w mojej przegrodzie nosowej i zawsze smierdzial specyficznym ja to nazywam ''ketonowym'' zapachem. Jak sie raz to poczuje nie zapomni sie do konca zycia. Jak nosilem zipa w portfelu to ten charakterystyczny zapach bylo czuc jeszcze prze miesiace i to samo raportowali moi znajomi mimo ze kupowali z innych zrodel. Wyglad byl przerozny od igielek snieznobialych go malutenkich kosteczek typu cukier koloru zoltego ale zawsze robil tak samo.
Z 4mec bylo podobnie tez tak smierdzial i po posypaniu znajomym mowilem ze to mef i do poki nie przyszla zwala duzo okrutniejsza nic po mefie i troche szybciej to by wierzyli ze to mefiou. Ale to wypranie i rozjebanie po 4mec bylo nie do podjebania nigdy po mefie taki zjebany nie bylem mimo dociagania az worek bedzie pusty, tutaj po 3-4 wrzutak kazdy zdychal okrutnie.
Jako ciekawostke podam ze tego meca mialem od nieistniejacego juz ale bardzo znanego vendora tzw ''krola'' RC tylko zastapionego innym ale o tym samym znaczeniu slowie. Sprzedawal 4mec jako 4fma i po zakupie grama stwierdzilem ze jako juz to bylo nielegalne w pl trzeba kupic wiecej i zamowilem 20g i znowu przyszedl mec zamiast 4fma. Nakurwialem jak pojebany swojego czasu te wszystkie wynalazki i potrafie rozroznic co jest co a ketona z amfetamina to by nawet debil nie pomylil. :old:
Może jakieś benzofurany? Wiesz, z tego co podałeś to nie można nic powiedzieć.

Postaw się w sytuacji tego dila; MDMA to banner reklamowy, teraz trzeba pod tym szyldem dać coś wmiarę podobnego, żeby ludzie za szybko nie wpadli, że to nie jest MDMA, więc co można dać? Coś co nie jebie, coś co działa serotoninowo (doustnie) i żeby to nie było 30min-1h tylko raczej 2-6h, no i teraz możliwości:

-Benzofurany - zazwyczaj jebią, ale można kupić też bardzo czyste, niejebiące; dawkowanie też może być w niektórych przypadkach niższe od mdma, więc można rozdupić i cena się zgodzi.
-3MMC - też działa serotoninowo, jest tanie i nie jebie
-4,4DMAR - j.w., ale nie wiem czy to czasem nie jebie, bo nigdy nie interesowałem się tym

plus rozmaite miksy powyższych, no i pewnie pominąłem jakieś możliwe opcje;

Zatem sam widzisz, że tak łatwo tego nie odgadniesz.
Ty widziales kiedys jak wyglada smakuje i dziala mefa a benzofuran jakikolwiek by to nie byl? Lol i Ty jestes modem czy tam kompetentnym brawo :-D Pewnie ze widziales bo synteza nie jest Ci obca, oczywiscie tylko w teori i niech tak zostanie ze menzurki w reku nigdy nie miales heh :-D
Nie napewno to nie było 3mmc bo miałem kiedyś przyjemność konsumpcji tego związku. A poza tym ta substancja której poszukuje klepała solidnie przy sniffie a 3mmc nie ma tekiej właściwości.
A ja wlasnie w ciemno strzelam ze to byl 3mmc bo u mnie w miescie lata kilka sortow tego wynalazku glownie zwozonego z czech i kazdy rzut dziala inaczej ale podobnie i to wlasnie 3mmc sprzedawane jako mefa tyle ze kolo mefy to nawet nie lezalo. Twoj opis jest dokladnie taki jak tego co u mnie mozna dostac za 50pln jako mef. Juz nie wspomne ze sort internetowe tez sie roznia miedzy soba w chuj jedne tylko speeduja a inne rozkurwiaja godzinna euforia alemef to to nie jest.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
A przeczytałeś pajacu o czym to był post?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 92 / 2 / 0
p4weu pisze:

Odrazu widać Zabrze bądź Gliwice chyba że sie mysle , sort dobry ale delikatnie wchodzi i długo trzyma
  • 1969 / 455 / 4
Wicherrr3 pisze:
p4weu pisze:

Odrazu widać Zabrze bądź Gliwice chyba że sie mysle , sort dobry ale delikatnie wchodzi i długo trzyma
potwierdzam, owy sort widziany na gliwicach/zabrzu/chorzowie/rybniku ...
wejście i trzymanie zalezne od dawki - po zapodaniu ok 300mg donosowo kopie bardzo ładnie - trzyma do nawet godziny.
Dorzutki działają "prawie" tak samo jak poprzedni sniff
- można się pokusić na nazwanie tego mefedronem aczkolwiek - jest wyraźnie słabszy niż typowy RYŻOWY GRUBY MEF
- zjazd po tym jest minimalny po zapodaniu piwa bądź MJ - praktycznie niezauważalny - trudno się do tego dobrać ( w dobrej cenie na śląsku bo dostawcy zaczynają wydziwiać z cenami )
Szczury czekają na nowa dostawę i się ponoć doczekać nie mogą. Bo trudno go ponoć dostać u źródła ( czechy zważywszy na sezon)
DXM
  • 113 / / 0
p4weu pisze:

Po warszawie lata coś identycznego jako "mefedron" po 70 dych.
Jakieś gówno na maksa bo zupełne zero działania , cieżko rozkruszyć , bezwonne , w smaku ketonowe.
Rajka 200mg po 30 min 300mg i nawet nic nie poczułem a biore cokolwiek raz na 2 miesiące....
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina