[ external image ] wygląd identyczny, mój jest może trochę bardziej beżowy, kolor lekko podobny do MDMA
p4weu pisze:To jest to? Nie miałbym wątpliwości, że tak, gdyby nie brak zapachu lub jest minimalny, ale nie czuję, bo mam lekko zapchany nos.
[ external image ] wygląd identyczny, mój jest może trochę bardziej beżowy, kolor lekko podobny do MDMA
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Z 4mec bylo podobnie tez tak smierdzial i po posypaniu znajomym mowilem ze to mef i do poki nie przyszla zwala duzo okrutniejsza nic po mefie i troche szybciej to by wierzyli ze to mefiou. Ale to wypranie i rozjebanie po 4mec bylo nie do podjebania nigdy po mefie taki zjebany nie bylem mimo dociagania az worek bedzie pusty, tutaj po 3-4 wrzutak kazdy zdychal okrutnie.
Jako ciekawostke podam ze tego meca mialem od nieistniejacego juz ale bardzo znanego vendora tzw ''krola'' RC tylko zastapionego innym ale o tym samym znaczeniu slowie. Sprzedawal 4mec jako 4fma i po zakupie grama stwierdzilem ze jako juz to bylo nielegalne w pl trzeba kupic wiecej i zamowilem 20g i znowu przyszedl mec zamiast 4fma. Nakurwialem jak pojebany swojego czasu te wszystkie wynalazki i potrafie rozroznic co jest co a ketona z amfetamina to by nawet debil nie pomylil. :old:
Może jakieś benzofurany? Wiesz, z tego co podałeś to nie można nic powiedzieć.
Postaw się w sytuacji tego dila; MDMA to banner reklamowy, teraz trzeba pod tym szyldem dać coś wmiarę podobnego, żeby ludzie za szybko nie wpadli, że to nie jest MDMA, więc co można dać? Coś co nie jebie, coś co działa serotoninowo (doustnie) i żeby to nie było 30min-1h tylko raczej 2-6h, no i teraz możliwości:
-Benzofurany - zazwyczaj jebią, ale można kupić też bardzo czyste, niejebiące; dawkowanie też może być w niektórych przypadkach niższe od mdma, więc można rozdupić i cena się zgodzi.
-3MMC - też działa serotoninowo, jest tanie i nie jebie
-4,4DMAR - j.w., ale nie wiem czy to czasem nie jebie, bo nigdy nie interesowałem się tym
plus rozmaite miksy powyższych, no i pewnie pominąłem jakieś możliwe opcje;
Zatem sam widzisz, że tak łatwo tego nie odgadniesz.
Nie napewno to nie było 3mmc bo miałem kiedyś przyjemność konsumpcji tego związku. A poza tym ta substancja której poszukuje klepała solidnie przy sniffie a 3mmc nie ma tekiej właściwości.
p4weu pisze:To jest to? Nie miałbym wątpliwości, że tak, gdyby nie brak zapachu lub jest minimalny, ale nie czuję, bo mam lekko zapchany nos.
Odrazu widać Zabrze bądź Gliwice chyba że sie mysle , sort dobry ale delikatnie wchodzi i długo trzyma
Wicherrr3 pisze:p4weu pisze:To jest to? Nie miałbym wątpliwości, że tak, gdyby nie brak zapachu lub jest minimalny, ale nie czuję, bo mam lekko zapchany nos.
Odrazu widać Zabrze bądź Gliwice chyba że sie mysle , sort dobry ale delikatnie wchodzi i długo trzyma
wejście i trzymanie zalezne od dawki - po zapodaniu ok 300mg donosowo kopie bardzo ładnie - trzyma do nawet godziny.
Dorzutki działają "prawie" tak samo jak poprzedni sniff
- można się pokusić na nazwanie tego mefedronem aczkolwiek - jest wyraźnie słabszy niż typowy RYŻOWY GRUBY MEF
- zjazd po tym jest minimalny po zapodaniu piwa bądź MJ - praktycznie niezauważalny - trudno się do tego dobrać ( w dobrej cenie na śląsku bo dostawcy zaczynają wydziwiać z cenami )
Szczury czekają na nowa dostawę i się ponoć doczekać nie mogą. Bo trudno go ponoć dostać u źródła ( czechy zważywszy na sezon)
Po warszawie lata coś identycznego jako "mefedron" po 70 dych.
Jakieś gówno na maksa bo zupełne zero działania , cieżko rozkruszyć , bezwonne , w smaku ketonowe.
Rajka 200mg po 30 min 300mg i nawet nic nie poczułem a biore cokolwiek raz na 2 miesiące....
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina