Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 7 / 0
Z koleżką ostatnio oglądamy Chłopaków z baraków.Nie widziałem lepszej gry aktorskiej.Poza pokurwioną fabułą, naprawdę masz wrażenie, że to dokument.
Do tego piwko i jest idealnie
Obróć życie w żart
  • 385 / 22 / 0
Zależy kto jaki klimat lubi,jak wojenne to Szeregowiec Ryan(można złapać doła jak się za bardzo wkręcisz),Bękarty wojny Quentina Tarantino o partyzantach mordujących Niemców,w ogóle wszystkie filmy Quentina są boskie zaczynając od pulp fiction,wściekłych psów kończywszy na Django,nienawista ósemka.No i oczywiście Las vegas parano z Johnym Deepem hehe.Znam jeszcze tego milion sto dziewięćset jak coś to priv.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 43 / 3 / 0
Chłopaki z Bristolu. Film o chłopakach handlujących trawą, są tez tam wątki związane z koksem. I co ważne film oparty na faktach. Polecam
  • 42 / / 0
Ostatnio zawisłem nad Freedy kontra Johnson , ogólnie nie lubię horrorów ale ten jest świetny - polecam.
  • 216 / 3 / 0
"Trainspotting" (1,2)
"Human Traffic"
"Berlin Calling"
"Project X"
"Spun"
"Tenacious D"
"The Dreamers" 2003
"Kevin & Perry Go Large"
"Clockwork Orange"
"Hangover" (1,2,3)
"American Pie"
"The Dictator"
"Borat"
"OldBoy"
"Her"
"A Beautiful Mind"
"The Sixth Sense"
"The Machinist"
"Blow" 2001

Z seriali:
"X Files"
"Rick And Morty"
"South Park"
"Family Guy"

29 listopada 2015Procent pisze:
Ktoś polecił mi kiedyś film, w którym cała akcja rozgrywa się jednym pomieszczeniu. Podobno bardzo wciągający, tylko pierwsze kilka minut zamulające. Ktoś mnie naprowadzi ? Zapomniau żem tytuł.
"The Cube"
  • 61 / / 0
O, wyszła druga część Trainspotting? Jak wypada w porównaniu do pierwszej części?
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
na spaleniu, polecam horror V/H/S 1 lub 2
wkręca się maksymalnie, pomimo że nie jest specjalnie ambitną produkcją
%-D
zaraz dopijam 2gi browar, leci chmura i odpalam jedynkę :-)
Uwaga! Użytkownik samsqunk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 3 / 0
20 lutego 2017Bijej pisze:
O, wyszła druga część Trainspotting? Jak wypada w porównaniu do pierwszej części?
Druga część to 20 lat później :-)

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2-41733
  • 581 / 91 / 6
SWISS ARMY MAN :D
Film pokręcony, z dużą dozą absurdu, ale i z głębokim w istocie przekazem. Bardzo motywuje do przemyśleń, jak i bawi. Bardzo dobry wybór.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 50 / 2 / 0
Żółtodzioby
Breakingbad
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.