Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 451 / 13 / 0
jak nie chcesz to mi daj , zostanę królikiem doświadczalnym %-D , ale serio jak nie cuchnie nie ma dziwnym kolorów to ja bym próbował
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 38 / / 0
No ja też bym próbował, ale tym razem, to nie dla mnie.
A tak się ostała jedna porcja, jakoś tak samemu tripować z tą substancją szkoda, a wcześniej nie było okazji do jakiegoś fajnego połączenia.
Tak logicznie myśląc, to wszystko powinno być ok, ale wolałem spytać, bo może ktoś miał podobne doświadczenia. No ale w takim razie będę pierwszy i zdam relację na forum (raczej w przyszłym roku) ;)
  • 3362 / 350 / 0
jak wacek?
  • 234 / 7 / 0
Podobnie jak po innych Fenylo - czyli jednemu stwardnieje, jednemu nie... :D
Mnie natomiast srednio sie dzwiga po substacjach psycho, entakto i empatogenach... Na te okazje chyba musze sie zaopatrzec w jakis Acetildenafil lub inne ciulstwo...

A moze to dlatego, ze stary dziad juz ze mnie...?? <mysli>
:heart:
  • 90 / 2 / 0
Re: 2C-C
Nieprzeczytany post autor: Drakk »
Popiłem 30mg, potem jeszcze kolejna 30 tym razem sniff. W międzyczasie raczyłem się MXE, które mogło znacząco wpłynąć na bieg wydarzeń, aczkolwiek całokształt był zadziwiający. Wizji miałem wiele, i w sumie to nie były podobne w swojej istocie do żadnego psychodelika jaki wcześniej miałem okazję poznać. Coś w rodzaju zrozumienia wszechświata, ubranego w różne scenki rodzajowe? Na pewno do powtórzenia, bo zdecydowanie przyjemniejsze dla ciała niż większość tryptamin
  • 906 / 36 / 0
Nie znalazłem w tym temacie informacji jak ta konkretna substancja wpływa na apetyt, czy można spokojnie jeść na peaku? Chciałbym trochę przybrać na wadze, w czym chemikalia mi skutecznie przeszkadzają. I jak jest ze zjazdem, występuje?
297 dni czystości (05.01)
  • 60 / / 0
Co myślicie o miksowaniu 2 c-c z MDAI ?
  • 720 / 12 / 0
Powinno byc W PYTĘ.
  • 42 / 1 / 0
Witam czy ktoś już jadł z 4-AcO-DMT? Mam 25mg 2C-C , w jakiej kolejnosci i jaką dawkę?
  • 1993 / 490 / 0
Czy ponad dwuletni roztwór alkoholowy 2C-C trzymany w szczelnie zamkniętym naczyniu, w zacienionym miejscu, zachowa swoje właściwości i nie zaszkodzi nikomu po podaniu?
Moi znajomi po wypiciu 6-8 miesięcznego roztworu 2c-p pomimo tego, że substancja zadziałała raportowali o zwiększonej ilości skutków ubocznych. Mieli gorączkę, stan jednego z nich dochodził do siebie przez 3 dni. Dopiero po tym zaczęli się zastanawiać dlaczego mają aż taki "zjazd" bo 2c-x
i skojarzyli właśnie z tym, że było ono bardzo długo przechowywane w postaci roztworu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.