czy śmiało i bez żadnych komplikacji mógłbym zamówić piracetam z jakiegoś zagranicznego sklepu? Na przykład z USA?
Jeszcze dorzucę swoje trzy grosze do tematu.
Stosowałem Piracetam około miesiąc, biorąc różne dawki, od 2 do 5 gram dziennie, również dość nieregularnie jeśli chodzi o częstotliwość. Działa na mnie świetnie, w szczególności w połączeniu z kofeiną.
Poprawa nastroju, zdecydowanie zwiększona motoryczność, wyostrzenie wzroku, zwiększona czujność, lepsza kondycja umysłowa ogólnie, plus poprawa koncentracji i zapamiętywania, z czym miałem wcześniej kłopot, jak się okazało, był on dość spory, ale udało się go lekko załatać dzięki pirowi.
Dla przykładu. Dzięki suplementacji piracetamem, rozwiązywanie jakichkolwiek równań matematycznych przestało mi sprawiać kłopot, wręcz stało się dziecinną zabawą, oczywiście porównując stan przed, bo cała reszta zależy od indywidualnych predyspozycji. Poprawiła się moja pamięć krótkotrwała i zdecydowanie łatwiej zapamiętuję przeróżne teksty, wydarzenia, cyfry.
Nasilenie działania substancji występuje już od momentu przyjęcia dawki i rozkręca się do 40 minut, po czym bardzo wyraźnie trwa i działa maksymalnie jeszcze z godzinę, po czym działa już subtelniej, ale nadal wyraźnie, szczególnie widoczne w połączeniu z kofeiną.
Wzmacnia działanie narkotyków, może bez fajerwerków, ale odnotowano zmiany, zdecydowanie pozytywne.
zapamietajtenadres pisze:Jaka jest wyższość choliny nad lecytyną?Kurwik pisze:forest pisze:Nie zauwazylem roznicy. Wzmacnia amfetaminy (cale fenyloetyloaminy takze? Ktos wie?).
Wzmacnia wszystko, nawet baczkę. Aminy wszystkie bardzo.
Fireman, jedz 5 dni w tygodniu i po 3 takich tygodniach rób tydzień przerwy. Suplementuj lecytyną albo lepiej czystą choliną.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
w sumie w tym roku matura i chciałbym wiedzieć czy warto zamawiać ? ? ? Czy może lepiej kupić sobie jakieś zwykłe witaminki i yerbe ?
elian pisze:Dla przykładu. Dzięki suplementacji piracetamem, rozwiązywanie jakichkolwiek równań matematycznych przestało mi sprawiać kłopot, wręcz stało się dziecinną zabawą
Kurwik pisze:Oba dorzuca się do piracetamu dla choliny, którą to piracetam pomaga przerabiać na wysokoenergetyczną acetylocholinę. Lecytyna zawiera około 30% cholina. Cholina odliczając zanieczyszczenia i fakt, że est w postaci soli zapewne nie mniej niż 90%/.zapamietajtenadres pisze:
Jaka jest wyższość choliny nad lecytyną?
Podbija działanie? Osłabia? Nie zażywać, bo marnotrawstwo?
Rozumując w ten sposób:
mef jest pochodną katynonu, który z kolei, podobnie jak amfetamina zaliczany jest do fenetylamin. Wychodzi, że podbija.
Nie ma to jednak, jak wiedza sprawdzona empiryczna :finger: hehe. Poza tym zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że z pochodnymi może wykazywać inne działanie :rolleyes: .
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.